perjantaina, marraskuuta 20, 2009

11th Street Kids.


Ostin eilen Rovaniemen Anttilasta ainoan jonka olivat tilanneet sinne niinään. Hyvän ja arvostetun kohtelunhan tuo ainokainen sitten sai/saakin tässä ruokakunnassa. Pienet tyypit kerkesin jo ottaa. En muistanutkaan miten timmissä kunnossa tämä viimeisin kokoonpano oli Tavastialla. Eräskin tosifani kyseli minulta onko tuota musaa jotenkin miksailtu tai käsitelty kun se kuulostaa noin mielettömän hyvältä. On kuulkaa paikoitellen aikamoista kitaranrevittelyä, Conny Bloom/Andy ja muutamassa biisissä Nasse (eli kolme kitaraa vinkuu kun kiimaset kujakollit). Kannattaa kiinnittää muuten huomiota kannen grafiikkaan, ekan levyn hengessä.

Täytyy myöntää että oli aika mukavaa nähdä Hanoin nousu, telakoituminen, uusinousu ja arvokas lopetus. Tää oli kuitenkin aika kova innoittaja 80-luvulla tuolla meilläpäin. Fanikamana tää on 10+.

3 kommenttia:

mackan kirjoitti...

Osasin odottaakin kirjaustasi aiheesta:)

Sitten kun pöly on laskeutunut, katsomme tuon kimapassa ja tarkasti. Lainaksi et kuitenkaan raaski sitä antaa...siis vielä!

Miten muuten Nasty Suicide soitti/lauloi?

JahRelainen kirjoitti...

Travelin' Band (crc cover), 11th street kids, Up Aruond the Bend (crc cover)ja joku ekan levyn veto jota en nyt muista enkä jaksa tarkistaa. Paikoitellen tuli tosta keikasta mieleen Stonesit, jotain samaa katujätkämäistä molemmissa. Ehkä se rohkeus/röyhkeys ja jonkinlainen herkkyys/haavoittuvuus.

Viime Musavisassa oli muuten aikomukseni kysyä Hanoi Rocks kyssärinä toi et milloin tää dvd:n julkaisupäivä on. Se oli juuri tuo kyseinen Musavisa keskiviikko :)
Mut kysyinkin Worldshaker biisistä, kenen alkuperäinen esitys/mikä suomenkielinen nimi. Problems?, ei tää lama päähän käy. Muistaakseni yks ties noi oikein.

mackan kirjoitti...

Ai sinulla oli tuomarointivuoro? Saapa nähdä, mitä Miihkali raportoi!

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...