torstaina, marraskuuta 12, 2009

Good times bad times 11.11.09

Otsikko mukailee tämän viikon musavisan teemoja. Iltaa tuomaroivat tällä kertaa Pete ja Marjo.

Poikakuoro kokoontui pöytään aluksi allekirjoittaneenne ja special guest Mikon voimin. Aluksi soi Sixpence None The Richer ja Kiss me. Sen muistimme, mutta vuosi ja tv-sarja, jossa kappale soi jäi unholaan. Dawson's Creek se sitten oli. Pitäisi vissiin katsoa parhaillaan makuuhuoneeni telkkarissa pyörivää Hill Street Bluesia tuoreempiakin sarjoja...

Seuraavaksi kuulimme White Stripesia. Hyvästä yrityksestä huolimatta emme muistaneet yhtään leffaa, jossa Jack White olisi näytellyt, mutta bändin viimeisimmän levyn julkaisuvuoden Mikko kirjaili tarkasti paperiin.

Kolmoskysymys meni nollille. Hellogoodbye oli esittäjä, toisin kuin monivalinnassa arvasimme. Kierroksen päätti M. A. Nummisen aina yhtä arvokas tango Naiseni kanssa eduskuntatalon puistossa. Ensimmäinen kierros tuotti 5,5 pistettä, jolla olimme jaetulla neljännellä sijalla.

Toisella kierroksella soi aluksi B.B. Kingin Thrill is gone feat. Tracy Chapman. Heidät tunsimme, mutta emme tienneet mitä kappaleen musiikkivideossa juhlitaan. Blondien Heart of glass oli sitten tuttu kappale, mutta Debbie Harryn ekan soololevyn julkaisuvuosi ja bändin viimeisin Suomen keikka jäivät unohduksiin. Seuraavana soinutta Katatoniaa emme tunnistaneet, emmekä myöskään saaneet biisin sanoista selvää. Katatonian soidessa joukkoomme saapui myös Mikkovee suoraan iltatöistä. Viimeinen kysymys koski Emma Salokoski Ensemblea ja siitä saimme kaksi pistettä. Kierroksen kokonaissaldo oli viisi pistettä ja se ynnättynä edellisiin pisteisiin jätti meidät täpärästi iltafinaalin karsintarajan alle. Niinpä poistuimme kausipisteiden osalta tyhjin taskuin talviyöhön.
Kiitos jälleen kaikille, hyvää yötä ja onnea!

1 kommentti:

mackan kirjoitti...

Pocket Full of Kryptonite!

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...