perjantaina, toukokuuta 30, 2008

Top 30.5.


1. Siiri Nordin: Lyö Tahtia. Diggasin jo aiemmasta enkunkielisestä albumista mutta tää uusin levy on kyllä aivan ****tun hyvä. Suosittelen levyä kaikille ennakkoluulottomille, jopa meidän joukkueesta eroaville.

2. the Gas Fuzz:n sessio keskiviikkona jossa napsittiin valokuvia, peijakkaan hauskaa. Niin ja tiistain bänditreenit olivat myöskin hauskat.

3. Gutter Twins: Saturnalia. Vanhat retkut Mark Lanegan&Greg Dulli fiilistelevät. Matskua verrattu Caven tuotantoon, mikä sinäänsä ihan okei vertaus ja madaltaa monien kynnystä tutustua kyseiseen levyyn. Tosin näiltä puuttuu se elitistinen snobbailu efekti mikä Caven teoksia on aina leimannut Birthday Partyn jälkeen. Laneganin äänestä kuulee että mies laulaa siintä minkä on elänyt. Moni goottilaulaja myisi vaikka äitinsä jos pääsisi tuohon moodiin. Lanegan on kyllä huippu, jopa QOTSA:n albumeilla kun mies murisee jonkun biisin niin pisteitä ropisee ja levyn kuunteluikä pitenee vuosilla. Joku joskus sanoi että näytän Laneganilta, tosin on kyllä sanottu että näytän: edu kettuselta, cisse häkkiseltä, tommi läntiseltä, frederikiltä, patelta, stiv batorsilta, mikko kuustoselta, isältäni, tosi hyvältä, upealta, tyylikkäältä, pullukalta, maailman parhaimman näköiseltä mieheltä, joulukuuselta, sanoinks mä jo upeelta.......

4. Tuleva Spiritualized/Lenny Kravitz keikka Turussa. Ainoa miinus että Cindy Blackman ei kuulu tällä kertaa Kravitzin bändiin. Kravitz on vanhanliiton rokkareita Hendrixin, Zeppelinin, Stonesien ja Aerosmithin jälkeen. Eipä tuon Kravitzin jälkeen ole tuon perinteen jatkajaa tullut. Bloc Party:lla oli huhujen mukaan jonkuntasoiset mahdollisuudet lähteä toteuttamaan tuota kaavaa mutta taisipa bändi sotkeutua liikaa sisäänpäinlämpiäviin indie-pörinöihin. Kravitzin diggailussa muuten yksi aika käsittämättömän hauska ilmiö; kukaan muusikko/musadiggari joka haluaa olla "vakavastiotettava" ei voi/saa digata tuon katujätkän tekeleistä. Joo ja innolla odotan myös tuon Spiritualized:n settiä, modernia renttuilua parhaimmillaan.

5. Kesä.

Ei kommentteja:

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...