torstaina, syyskuuta 06, 2007

Tunnelinpäässä valoa (oi jumalauta, sehän on vastaantuleva juna).

Tuleva vk.loppu tulee olemaan antoisa.
Perjantaina suunnistan kohti Helsinkiä. Heti iltasella on Semifinal:ssa Branded Women, joka tekee viimeiset keikkansa ennenkuin hyppää telakalle.

Lauantaina olis sitten tarjolla Black Magic Six , 2€ Bar Factoryssa. BM6 on muuten varsin mielenkiintoinen ja taidokas duo, joka valmistelee parast'aikaa debyytti albumiaan. Pankaa nimi korvan taakse. Jätkien bändihistoria on senverran upeaa että niillä eväillä ei BM6 voi ainakaan epäonnistua.

Sunnuntaina esiintyy kaikkien punk-rokkareiden isä, äiti, maailmankaikeuden kuningas ja emo-alus; Iggy & the STOOGES. Pyhiinvaeltajat siis suuntavat huojuvat askeleensa kohti Jäähallia. Lämppärinä toimii Stalingrad Cowgirls.

Kyllähän Stoogesin keikalta saa virtaa koko loppuvuodeksi ja nuo muut aktit vain buusteroivat sitä tunnetta. Loppujenlopuksi aika halpaa hupia, koska positiivista vaikutusta riittää pitkään ja nyt on just sellanen olo että pientä piristystä tässä tarvitaan.

Hyvät ulkomaanreissut muuten MacKanille ja hänen kauniille vaimolleen; pitäkää hauskaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia Jah! Ja pidähän riemukas viikonloppu siellä Tsadissa.

PS. Iggylle, tuolle poikakuoron etkoilusuojelupyhimysten yli-impressaarille lämpimät terveiset.

- Mackan

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...