perjantaina, syyskuuta 28, 2007

Muutamia kirjauksia, lörpöttelyä

Mitä yhteistä on Iggy Popilla, Johnny Deppillä ja Traci Lordsilla? Aivan. Ei siis kannata avata tänäänkään telkkar... hetkinen, tämähän on mielipide. Lopetan tähän.

Jatkan. Luin eilen Hotakaisen Finnhits-kokoelman. Erityisesti napsahti pienkertomus eettisestä arvojohtajasta eli karaoke-laulajasta. Makoisa välipala. Edellisenä päivänä satutin pahasti palleani, kun luin Röhkän uusimmasta romaanista sen sisään rakennetun novellin loppuhuipentuman. Nyt on ollut jo pitkän aikaa onnea hyvien ja hauskojen kirjojen parissa.

Tärppilistalle kannattaa muuten laittaa molemmat: euroviisut ja syksyn sävelet. Aina niitä kysytään.

Ruokakuntamme verhoutui punaiseen neuleeseen, punaiseen paitaan ja punaiseen kevyttoppatakkiin. Eiköhän ilkimykset jo ala hiljalleen ymmärtää!

Taitaa olla perjantai, hemera Aphrodites (dies Veneris), frigedæg. Se ei välttämättä tarkoita mitään, mutta minä tunnen jo ihollani kuuman saunan ja suussani virkistävän keskioluen. Huomenna nukumme pitkään, heräämme syksyiseen auringonpaisteeseen, niihin viimeisiin.

2 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
JahRelainen kirjoitti...

Wah Wah pedaali pitäis kyllä ostaa. Jos jollain on sellanen Cry Baby mallinen ja halvalla lähtee niin tyypit voisin ottaa. Vaihdossa voin antaa vanhan wahini.

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...