torstaina, syyskuuta 06, 2007

Kaikkienaikojen albumit top-500

Kun surffailu tai muu alkaa tympiä kantsii poiketa tänne ja laskea monta albumia löytyy omasta levyhyllystäsi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tänään ei sää suosi surffausta, eikä lautakaan ole vahattu ja tympii, niin pikaisella plarauksella tunnistin 61 levyä. Tulos saattaa heittää yhdellä tai kahdella, kun sormet ja varpaat loppui kesken.

-jussi

Jonze kirjoitti...

15 näytti tutulta, sikäli kun muistan ja en laskuissa pahemmin sekoillut.

JahRelainen kirjoitti...

Äkikseltään laskettuna......vinyylit, c-kasetit, cd:t ja poltetut cd:t, 68 oli lukumäärä + Phil Spector boksista kokoelma. Parista Miles Davisista en ollut varma, enkä Eurythmics:n levystä, enkä Husker Du:sta, enkä Mott the Hoople:sta joten jätin ne pois laskuista.

Mielenkiintoinen kyllä tuo Rolling Stone:n lista.

Satu kirjoitti...

Pikaisesti laskettuna levyhyllystä + tietsikalta löytyy ainakin 84 tsipaletta. C-kasettina 8 ja sitten kaamea liuta levyjä, joiden epäilen löytyvän levyhyllystä. Pitänee tehdä tässä lista kaikista lp-levyistä, kun en näköjään tiedä mitä sieltä itse asiassa löytyykään.

Anonyymi kirjoitti...

Tilastoja nikkaroiville tiedoksi, minä laskin pelkät vinyylit. Tylsyyttäni laskin myös divariin viedyt kaikkien aikojen albumit ja niitä löytyi reilut kymmenen.

-jussi

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...