keskiviikkona, syyskuuta 05, 2007

Kesän tio i toppen


a) Odotetuin levy Profeetta ja uusi maailmanuskonto: Hallusinogenesis. Keväällä Profeetta ennusti, että levyn julkaisu siirtyy kesäksi. Ja kah, Profeetan ennustus toteutui!

b) Lenkkipolku

c) Paras juutuub-musavideo ja samalla Tiitisen listaykkönen ajalta, kun vielä elettiin vaarin murjussa.

d) C-kasetti: XLII, XLII-S, SA, SA-X, 1st Gen., 2nd Gen., 4th Gen...

e) Englantilaiset poliisisarjat, jotka kaiken muun erinomaisuuden lisäksi tarjoavat nerokkaita repliikkejä: ”Beer is food.”

f) Kirjat: Kurt Braatz: Luoja vai lentokone. Hävittäjälentäjä Günther Lützowin elämä ja kuolema (Gott oder ein Flugzeug – Leben un Sterben des Jagdfliegers Günther Lützow) , kertoo tositarinan henkilösuhteista ja maailmanpolitiikan arkipäivästä 1920-1940 -luvuilta, sekä kovaksikeitetyt dekkarit pehmeissä (ja taiteellisissa) kansissa. Tylymmänpuoleisia ja körssinkatkuisia tarinoita Alastoman kaupungin kaduilta ja kujilta.

g) Sanoma. Profeetan sanoma on mystinen, Günther Lützowin tarinan kyyninen. Kesän viimeisinä päivinä on taas hampaita kiristyttänyt, siksi Black Flagin ilosanoma puhuttelee.

1 kommentti:

Jaakko kirjoitti...

Tuo Profeetta on kyllä hyvä Maailmanuskontoineen!

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...