perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Asia on päätetty

Musavisa alkaa keskiviikkona 26.9.2007 Kauppayhtiössä klo 21.00. Piste.

5 kommenttia:

Petri kirjoitti...

Jea! Mie laitan jullarista ja flaijerista kuvan tänne viikonloppuna jahka saan väännettyä, saatte sitten kommentoida ja haukkua. Kauppayhtiö kustantaa jullareiden tulostuksen.

Musavisa-iltana on siis opiskelijahinnat kaikille, eli kalja ja sidukka muistaakseni 3,5 euroo ja viinikin on kuulemma alennuksessa. Ja paikka on auki vaikka kahteen asti jos asiakkaita riittää.

PA-systeemit on myös hallussa, löytyy siis vinyyli- ja cd-soitin ja tarvittaessa tietokoneen tms. saa mikseriin kiinni. Varmaankin välipiuha kantsii ottaa mukaan varmuuden vuoksi jos soittaa musaa läppäriltä. Mikrofonia ei vielä ollut mutta kuulemma voivat hankkia sellasen. Voin ottaa ekalla kerralla mun oman mikrofonin mukaan, jos sitä tarvitaan niin pyydetään sitten Kauppayhtiötä ostamaan oma. On se sen verran iso tila että varmaan siitä mikistä olis hyötyä, ei tartte karjua.

Satu kirjoitti...

Jees! Kaikki jutskat taitaa olla ns. hanskassa. Jonkun pitäisi vain hakea se pokaali sieltä Tupsusta ja raahata se Kauppayhtiölle. Eilen olikin siitä puhetta... Lehtijuttu valmistunee nyt viikonlopun aikana. Ajattelin aluksi väsätä sen kasaan tän päivän aikana, mutta saivat taottua mulle järkeä päähän. Hyvä niin. Mahdollisesti juttu ilmestyy UR:ssä vasta silloin keskiviikkona kun musavisa alkaa. Mutta sehän ehtii silloin vielä loistavasti, eikös vaan?

Petri kirjoitti...

Nii ei ehdi ens viikon lehteen se juttu? Kai se menee samankin päivän lehdessä, pysyy ainaki muistissa jos joku uus ihminen innostuu aiheesta.

Soitithan Satu Antille siitä lehtijutusta? Haluaapi niitä kaljan alennushintoja siihen lehtijuttuun jos se on mahollista...

Satu kirjoitti...

Juu, soitan kyllä juu. Huomenna eli lauantaina. Tänään olen ollut ameeba.

Jaakko kirjoitti...

Kuka on eka tuomari?

Mie voin olla joskus kun saa kerran vinyylejäkin soittaa!

Minulla on torstaina keikka etelässä eli jos näette minut ensi keskiviikkona tuolla niin ajakaa ajoissa pois! :D

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...