maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

MUSAVISALAISET HOX!

Viime keväänä oli puhetta siitä ettäkö minäkö kirjoittaisin jonkinnäköisen jutun paikalliseen lehteen musavisasta. Homman nimi on nyt sitten se, että UR haluaa julkaista jutun. Ajattelin julkaisuajankohdaksi elo-syyskuun vaihdetta.

Se mitä pitää tehdä ennenku aloitan jutun kirjottamisen on, että pidetään palaveri, jossa päätetään uusi musavisan tyyssija (Kauppayhtiö? Grande? Joku muu?) + muut jutut. Ehdotankin nyt sitten seuraavaa:

Palaveri tiistaina 7.8. klo 18 Kauppayhtiössä.

Kommentteja pyydän teiltä. Ja kaikki Rollossa tuolloin hengailevat musavisalaiset sankoin joukoin ja runsain rinnoin mukaan!

3 kommenttia:

Jaakko kirjoitti...

Kauppayhtiössä DJ-keikkoja tehneenä haluaisin huomauttaa että Kauppayhtiöllä on talon puolesta hyvät DJ-vehkeet missä on sekä cd- että lp-soittimet! Ehkä siihen vielä mikrofoninkin kytkee.

Mutta se ei ainakaan normaalisti ole auki viikolla kuin vissiin kahdeksaan, mutta ehkäpä musavisailta voisi olla se poikkeus joka vahvistaa säännön!

Anonyymi kirjoitti...

Ai se on auki vaan 20... palaveriaikaa vois sitte varmaan aikaistaa. Vaikka klo 18?

Mackan kirjoitti...

Sopii!

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...