torstaina, toukokuuta 03, 2007

Uusia alkuja

Tänään on jälleen visailta mutta epävarmaa, jaksaako vapusta väsynyt joukkue visailemaan. Ehkä jaksaakin.

Sen sijaan sain tiistaina kutsun toiseen joukkueeseen, joka visailee Pool Boolissa keskiviikkoisin. Tunnistimme kilpaa taustalla soineita kappaleita, ja tämä visa vaikuttaa kovatasoisemmalta. Saa nyt nähdä.

Löysin myös listan Suomen pubivisoista. Rovaniemi ei ole vielä mukana, mutta kyllä noistakin löytyy.

En yleensä hehkuta musiikista, mutta tehdään nyt poikkeus. Kuuntelin aamulla levyn Chicago Transit Authority, jonka lainasin eilen kirjastosta. En tiennyt koko bändistä kuin nimen. Siis myöhemmän nimen. Tämä on vähän kuin poksauttelisi kuplamuovia. Jossain vaiheessa luulisi, että uusia löytöjä alkaa tulla vähemmän. Vielä sellaisesta ei ole merkkejä.

Jimi Hendrix sanoi muuten tästä bändistä, että heidän kitaristinsa on parempi kuin hän itse. Vaikea sanoa vielä. Kaikesta päätellen hyvin innovatiivinen, muttei ainakaan ensikuuntelulta samalla tavalla hengästyttävän svengaava kuin Purplessa vähän laahaavan ja töksähtelevän Blackmoren korvannut Tommy Bolin. Kuunnelkaa Come Taste the Band niin tiedätte mitä tarkoitan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri saamamme tiedon mukaan joukkueen kapteeni Double H on viettänyt siistihkön vapun. Eräs nimeltämainitsematon Ari on myös osoittanut menohaluja. Musavisa taitaa olla fakta.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...