perjantaina, toukokuuta 11, 2007

Soitinten kuningatar

Keytar sopii tosi hyvin jöröviisu-rekvisiittaan. Eilen seurasimme jännittävän ottelun perään laulukilpailun hauskoja semifinaaleja. Seuranamme oli viehkeä kaliforniatar, joka ei ollut välillä uskoa korviaan ja silmiään. Voinen paljastaa, että hän äänesti Israelia. Minulla ei toistaiseksi ole vielä suosikkia. Mutta tuo keytar on kyllä magee peli. Jan Hammerkin saa siitä tosi siistejä saundeja. Euroviisuista lisää sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Keytar, all right! Tässä yksi suosikkitykityksistäni Jan Hammerilta eli Freeway Jam. Skeban varressa vierailee Markon suuri suosikki, Tutu-yhtyeen Steve Lukather, joka kyllä varastaa show'n ihan kokonaan Hammerilta ja Jeff Beckiltä. Reipanit päähän, kokkelit nokkaan ja baanalle!

Anonyymi kirjoitti...

Pannaas lisää Jan Hammeria: tässä Miami Vice Theme ja rummuissa Tony Williams. Kerrankin Poikakuoron blogissa kirjoitetaan aiheesta, joka liikuttaa alle-/yllekirjoittanutta!

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...