maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Hikee ja duunii

Remontin piti alkaa tänään, mutta purkumiehet ovat sairaana. En tiedä miten pitkään. Rakennusmestari lupasi kaksi viikkoa pölyä ja piikkausta, duunari puhuu "parista" viikosta. Tuskin kukaan on yllättynyt.

Ajattelin lähteä siis Rovaniemelle heti kun tulevat mellastamaan vessaani. Toivottavasti mahdollisimman pian. Ehdotan kuitenkin, että öyhötyksen huippu aikataulutettaisiin vaikkapa lauantaiksi.

Olisi jotenkin tyhmää matkustaa kuluttamaan ihmisten hermoja ja nähdä palatessa vielä kaakelit paikallaan.

Uskon kuitenkin, että työt voivat alkaa hyvinkin jo huomenna, eli ei tässä mitään. Ovat remontoineet jo neljä rappua (tai ehkä olennaisempaa on sanoa, että yhdeksän samanlaista kuuden kerroksen pystylinjaa), ja pysyneet aina tähän mennessä aikataulussa.

Tässä on kuitenkin helatorstai häiritsemässä (jos joku ei vielä tiennyt miten synkästi vihaan kaikenmaailman pyhäpäiviä ja muita tekosyitä sulkea kauppoja, kirjastoja ja muita palveluita). "Suljemme tänään kello 13 kun kolmen viikon päästä on kynttiläpäivän aatto." Tappaa pitäisi.

Ei kommentteja:

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...