maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Musiikin naiskuva

Haukuin tässä yhdessä kommentissa Hanna Pakarista. Esitän sen perusteella mittarin. Se kertoo millaisia naisten pitää olla ja millaisia ei.

On sitä parempi, mitä enemmän muistuttaa Englannin euroviisun tyttöjä ja mitä vähemmän muistuttaa Irinaa. Tämä on tietenkin vain mielipide.

10 kommenttia:

Satu kirjoitti...

ihquu ku naisille sanotaan mitä saa olla ja mitä ei. mokomille tyhmille lehmille.

Anonyymi kirjoitti...

Keski-ikäiset, vahvasti meikatut ja kammatut, tiukkoihin virka-asuihin pukeutuneet brittien lentoemot ovat minunkin fantasiani. Oikeasti. Kamaan, joka jätkä tykkää!

Hanna on niin nuori, ettei tiedä.

- Marko

Satu kirjoitti...

Äijät! pitäkää ne fantasiat fantasioina, jooko?

Anonyymi kirjoitti...

Sikäli kun muistan, elokuva Smart ass alkaa kohtauksella, jossa herrahenkilö nautiskelee miestenlehtien parissa. Hekuman huipulla hän tulee tulokseen, että nyt pitää matkustaa Englantiin koska siellä on niin hyviä takapuolia. Seuraavaksi leikataan filminpätkään, jossa matkustajakone laskeutuu Heathrow'n lentokentälle. Kolmannessa kohtauksessa mies kävelee ylös kierreportaita joidenkin tyttöjen takana ja toteaa, että kannatti matkustaa.

Opetus: fantasiat on tehty toteutettaviksi.

Muutenkin tuo elokuvan aloitus on klassikko, jolle lähin vertailukohta on kirja, joka alkaa tunnetusti sanoilla Arma virumque cano. Heti asiaan.

JahRelainen kirjoitti...

Niin. Itse hankin Russ Meyer dvd-boksin ja siintä on kyllä saannut revittyä jos jonkinmoista hupia. Naapurin Jampalta lainasin myös Ilsa dvd-boksin. Enempi camppia ja artsua. En oikein kykene fantasioimaan itseäni mihinkään skeneen ko. boksien misujen kanssa.
Eikä nuo ruipelot lentoemotkaan oikein nappaa.

Satu kirjoitti...

Äijät! Fantasioikaa näiden kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.jaunted.com/files/admin/hotpantsflightattendants.jpg

JahRelainen kirjoitti...

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2027953646

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkilentoemäntäni jälkeen ei voi olla pitämättä!

Anonyymi kirjoitti...

(anteeksi edellisen linkin karmea musiikki)

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...