keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Robotit tulevat

Minusta on aina ollut (tai no, oikeastaan tein päätöksen vasta 14-vuotiaana) rumaa ja noloa ihailla ketään. Varsinkaan soittajia. Nyt voisi tehdä poikkeuksen, koska mielestäni on jotenkin sairasta kokea tunteita ihmisiä tai muita eläimiä kohtaan, mutta "elottomat" esineet ovat toinen juttu (samoin kuin - erikoista kyllä - kasvit). Varmaan siksi kun ne tuntuvat jotenkin puhtaammilta kuin haisevat, mölyävät, kiehnäävät ja eritteitä valuvat eläimet.

Robotti nimeltä Haile nimittäin soittaa rumpuja. Rumpukoneita on tietenkin ollut ennenkin, mutta tämä osaa kuunnella toisiakin soittajia. Muotoilussa Haile häviää kitaransoittorobotti Crazy-J:lle. Tosin Slashdotista kuuluu myös epäileviä ääniä:

Can they show up to practice drunk and/or stoned? Do their girlfriends get jealous of the other musicians' girlfriends and start drama for no reason? Do they forget spare strings at the gig and have to borrow a bass from the other band?

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Entä miten ne hoitelee groupiet?

Anonyymi kirjoitti...

En pysty postaamaan bloggeriin. Tunnukseni on varmaan suljettu tms. Pahoittelen häiriötä, yritän saada torstain visaraportin jotenkin läpi.

Satu kirjoitti...

Like a love machine ;)

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...