keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Hävisimme hopeaa

Ensimmäinen kierros alkoi kovinkin hiphop-painotteisesti, mutta (minulle) suurena yllätyksenä tietoa löytyi. Erityisesti kapteeni päti. Ensimmäiselle väliajalle lähdimme puolen pisteen johdolla (oliko näin?), mutta kun saimme pisteistä peräti 11,5/15, tunnelma oli korkealla.

Toiselta kierrokselta keräsimme kymmenen pistettä, ja näin perusvisan voitto oli fakta. Finaaliin nousi kanssamme tuomarin joukkue Dead Parroots sekä Donkey Konga, joka ohitti ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmatta sijaa pitäneen Noonen. Mainittakoon kuitenkin, että noonelaisia oli vain yksi paikalla (tomtom) ja suoritus oli siksi kunnioitettava.

Finaalissa keräsimme peräti 13/15 pistettä, mutta kisa oli kova. Lopputulos:

  1. Dead Parroots 14 p.
  2. Poikakuoro 13 p.
  3. Donkey Konga 12 p.


Joukkueessamme oli mukana Jonze, Satu, Olli, Tuomo ja minä. Olin tällä kertaa selvästi heikoin ja tietämättömin lenkki; taisin tuottaa yhteiseen pussiin peräti puoli omatekoista pistettä. Tiettyä ironiaa oli siinä, että voitin nyt kaksi tuoppia megapommikysymyksistä silkoilla arvauksilla (Hollanti ja Saksa). Viime viikolla tiesin visassa aika hyvin, mutta yksilövoitot jäivät nollaan.

Tämä maailma nyt vain on tällainen.

Ei kommentteja:

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...