lauantaina, lokakuuta 07, 2006

Torstaivoitto 5.10


Torstain visan teemana oli historia, ja voitimme koko höskän uljaalla 3,5 pisteen kaulalla. Siinä ei ollut toisilla nokan koputtamista. Ilta tuli minulle edulliseksi koska tienasin peräti neljä ilmaista olutta, joista viimeinen jäi kylläkin juomatta. Toivottavasti muistavat.

Tosin toinen megapommikaljoistani (missä maanosassa Tulimaa sijaitsee) oli hieman epäreilu, sillä Marko läpsäytti mielestäni ensin. Ensimmäisen eli Metusalemin arvaamisessa helpotti se, että samainen kapteenimme meni omalla vastauksellaan poistamaan toisen harkitsemani vaihtoehdon eli Aatamin. Suosittelen kaikille Vanhan testamentin lukemista. Siinä on mielenkiintoisia juttuja, eikä moista tavaraa enää kukaan uskaisi julkaistakaan.

Alkon syntyvuoden tiesin Lauri Mehtosen ansiosta. Filosofian peruskurssi kuului ja taitaa kuulua edelleen aika monien alojen yleisopintoihin. Siksi väki perinteisesti väheni nopeasti kurssin edetessä kun moni ajatteli, että kirjatentissä pääsee helpommalla. Mehtonen kirjoitti sitten taululle numerosarjan 5 4 3 2 1 0 ja lupasi kertoa viimeisellä luennolla mitä ne tarkoittivat. Motivointia sekin.

Vastaus oli, että kieltolaki loppui 5. huhtikuuta 1932 kello 10. En nyt tähän hätään muista, olenko oppinut yliopistossa jotain muutakin.

Etkoilla kuunneltiin levyn Their Satanic Majesties Request -levyn B-puoli viimeistä kappaletta lukuunottamatta. Minä ja Olli pidimme kovin, muut maltillisemmin. Nicky Hopkinsin piano viehätti, kuten se oli jo viehättänyt edellisellä kuuntelemallamme vinyylillä, josta kuuntelimme A-puolen, luonnollisesti tylsää "Angieta" lukuunottamatta.

Kuva on otettu Visamobiilin tuulilasin läpi. Rakkaat kanssajoukkueet. Kun mietitte millaisista syövereistä Poikakuoro aina syöksyy keskuuteenne pätemään, tässä aito otos. Kiitos myös Markolle pizzapaloista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, toimi sittenkin!

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...