tiistaina, lokakuuta 10, 2006

Ei tuloksia sääntöneuvotteluista

REUTERS: Kilpailevien joukkueiden protesteista huolimatta Poikakuoro on ilmoittanut osallistuvansa tänään visaan kuuden hengen joukkueella. Joukkueen nimi on organisaation sisäisen nimistön mukaan Suuren Kapteenin matkan kunniajoukkue ja sen motto on Rakkaan Kapteenin johdolla!

Muut joukkueet eivät ole vielä vahvistaneet aikooko Poikakuoro toteuttaa uhkauksensa. Musavisajohtokunnan sihteeri kutsui tapausta "surulliseksi käänteeksi" ja toivoi keskustelun edelleen jatkuvan. Dead Parroots on tuominnut uhkauksen ja vaatii Musavisa OY:tä ja Puolakka-ravintoloita välittömiin vastatoimiin. Naapuripöydän Donkey Konga ilmaisee olevansa "huolestunut kehityksestä, joka ei ole omiaan lisäämään rauhan ja turvallisuuden henkeä musavisassa".

1 kommentti:

Mackan kirjoitti...

Terveisiä Tampereelta Suuren Musavisaneuvoston Kokouksesta. Tampereen suuri tietovisailija Don TeHa vihjaili sikaripaikalla (Salhojankadun Pub), että Poikakuoro on saavuttanut "riittävän statuksen". Sisäpiiri kuiskii okkultismista, Suurista Kultaisista Sarvista ja Alkavasta Matkasta Kaikkein Pimeimpään .

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...