perjantaina, lokakuuta 20, 2006

Visa 19.10


Etkoilla kuunneltiin aluksi AC/DC:tä. Yritin ehdottaa Loitumaa, mutta piakkoin Wasp vei armotta voiton. Varmaan siksi, että Satu on Blackie Lawlessin näköinen.

Itse visassa maailma oli mullin mallin! Ensinnäkin normaali tuomari oli sairaana. Ei se mitään, mutta koko visa pidettiin suullisesti, eikä teemaa ollut! Ikäänkuin tämä ei olisi ollut tarpeeksi, otimme joukkueeseen mukaan tuntemattoman satunnaisjäsenen nimeltä Pertti. Totesin hänelle vain, että in hoc signo vincit, tosin, kuten myöhemmin opimme, tosiasioiden vastaisesti. Ehkä hän kuitenkin vain halusi iskeä Sadun.

Miekkonen on tuossa oheisessa kuvassa oikealla. Taustalla näkyy naapurijoukkue, joka ei ollut edes visan juopunein ja mölisevin. Virallinen visahäirikkö oli vaihtunut kokonaiseen joukkueeseen, joka huuteli oikeita vastauksia tuomarin pyynnöistä suuremmin piittaamatta.

Kysymykset tuntuivat vaikeilta ja tulimme lopulta toiseksi. Vene vuotaa vei voiton, mutta säilytimme pistejohtomme vielä täpärästi. Ensi viikolla on sitten finaali. Visan päätyttyä vaihdoimme pöytää. Huomasimme nimittäin, että tukijäsenemme tuttavat alkoivat kerääntyä ympärillemme.

Välikysymyskaljoja tuli pöytäämme yksi, minulle. Tiesin, että Espanjan pääkaupunki on Madrid. Olenpa viisas. Sen sijaan ensimmäinen välikysymys Lordi-kebabin hinnasta meni ikävästi ohi. Huutelussa ehdotin hintoja 11:90, 10:90 ja 10:70. Oikea vastaus oli 10:60. Onko siinä muuten jotain symboliikkaa?

Mukana joukkueessa: Minä, Rakastettu kapteeni, Satu, Olli ja mainittu Pertti.

Ei kommentteja:

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...