keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Musavisa 10.10

En muista minkäniminen uusi joukkue piti tämän visan, mutta joku voi sen varmaan kertoa kommentteihin.

Emme tulleet visaan kuudella hengellä kuten uhkasimme. Sen sijaan Dead Parroots tuli, mikä pantiin merkille. Miehitys oli minä, Olli, Tuomo, Satu ja Rakas Kapteeni.

Pisteitä tuli niukahkosti, mutta selvisimme pistejohdossa molemmat alkukierrokset. Varsinkin kun kävimme inisemässä pisteiden yhteenlaskusta. Hauskaa kyllä, kävin ensimmäisellä kerralla ynnäämässä uudelleen tuomarin kanssa ja ykkösten ja puolikkaiden yhteenlasku meni pieleen. Siinäpä olen oikein matikanopettaja. Finaaliin nousi rinnallamme Dead Parroots ja Donkey Konga.

Finaalissa sitten tuli selvää jälkeä. Voitaisiin sanoa, että tässä oli äärimmäinen tapaus kun joukkue törmää tyttöjen musiikkiin, tuohon Poikakuoron kryptoniittiin. Keräsimme pisteitä 2,5/13, ja mikä ihmeellistä, tulimme sillä toiseksi. Dead Parroots jäi kahteen pisteeseen. Donkey Konga taas sai 9/13, joten protesteille ei ollut sijaa.

Kiitosta herätti myös se, että tuomarit tanssivat kappaleittensa tahdissa. Itse huomasin sen vasta aivan visan lopussa. Tällä kertaa visan virallinen häirikkö oli (ensi kertaa tällä kaudella) miespuolinen. Hänen muistettavimmat suorituksensa olivat mielestäni "tahdin" kilkuttaminen kuulakärkikynällä oluttuoppiin ja kommentti, jossa puhuttiin jotain "katiskojen vetämisestä".

Välihupina piirtelimme taas hevilogoja. Itse pidin parhaimpana logoa, jossa luki "CISS". Joskin "Wasb" ja "CoяN" olivat kanssa aika ok.

Ei kommentteja:

Top-5

1. Brittiläiset rikossarjat 2. Oma rauha 3. Kemuherkut 4. Työhuone 5. Opiskelu Olin tänään töissä. Koska muita ei ollut, sain paljon aikaise...