perjantaina, lokakuuta 13, 2006

Visa 12.10

Etkoilla kuuntelimme Thin Lizzyä ja Cultia. Joukkue oli kolmimiehinen: minä, Jonze ja Satu. Poissaolijoiden erottamisesta puhuttiin tällä kertaa vielä vitsaillen.

Visan teemana oli viihde. Pärjäsimme siinä kai aika hyvin, vaikka tein vuosisadan munauksen: en lukenut yhtä kysymystä tarkkaan tai oikeastaan edes kokonaan. Vastasin Beethovenin yhdeksännestä sinfoniasta kun paperilla luki viides. Se maksoi meille voiton.

Ajankohtaisosuudessa olimme täysin pihalla Hätäkeskuksen asioista, ja lopulta sijoituimme toiseksi. Hävisimme vain yhdellä pisteellä, joten olemme kokonaisvisassa vielä kahden pisteen johdossa. Poikakuoro siis johtaa tällä hetkellä molempia visoja, vaikka jouduimmekin tyytymään kuluvalla viikolla kahteen hopeaan.

Ylläripläjäystuopeista rantautui kaksi pöytäämme. Ensimmäisen otti Satu ja viimeisen minä. Tosin taas nolotti, sillä vaihdoin vastausta lennossa. Vastasin, että pikkujouluja alettiin viettää Suomessa 20-luvulla. Tiedosta ei todellakaan ollut kyse.

Ei kommentteja:

Top-5

1. Brittiläiset rikossarjat 2. Oma rauha 3. Kemuherkut 4. Työhuone 5. Opiskelu Olin tänään töissä. Koska muita ei ollut, sain paljon aikaise...