maanantaina, syyskuuta 11, 2006

Torstaista lauantaihin

Ohi on!

Nimittäin kolmen päivän tupsuilu. Raportti pikakirjauksella: Torstaina piti olla tietovisakauden avajaisvisa, mutta oli piru vie peruttu. Jäimme kuitenkin istumaan pöytään. Perjantaina oli erikoismusavisa, jonka voitti DK:n ja Noonen liittoutuma. Poikakuoro jäi suureksi mielipahakseni visan viimeiseksi; pitäisi se nyt jumalauta oman kylän poikien rokkihommat tunnistaa edes vähän paremmin! Lauantaina Assan baariin kokoontui Rovaniemen blogi-seuran kermainen sisäpiiri: paikalle saapui seitsemän bloggaajaa, jotka edustivat peräti neljäätoista eri blogia. Olisi kannattanut tulla jo pelkästään sen vuoksi, että kohdassa "Tupsu" Olli ja Länkyttäjä kävivät laulamassa karaokea. Ollin Pillitä Elli pillitä sujui entistä fyysisemmin, entistä vaarallisemmin. Länkyttäjälle tuli tästä selvästi paineita; olikin sitten ovela veto esittää Ikkunaprinsessa niin perverssillä tavalla. En ollut koskaan kuullut laulua tuolta kantilta.

Kappas, tänään on 11. syyskuuta. Tiedän kyllä, mitä maailmalla silloin tapahtui; Tommi vietti silloin syntymäpäiviä. Onneksi olkoon!

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Onnea Onnea Onnea, milloin saadaan kakkua?

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...