maanantaina, syyskuuta 04, 2006

to-la

Maltan tuskin odottaa! Torstaista lauantaihin on tiedossa railakasta ajanviettoa. Torstaina käynnistyy kauden yleistietovisa, perjantaina käväisen Oulussa (autossa on tilaa vielä kolmelle) ja tulen illaksi Rolloon tuomaroimaan musavisaspesiaalia. Lauantaina on vuorossa Rovaniemen blogitapaaminen. Jonzen etkoilla poikakuorolaiset pohtivat paitsi PMS-oireita, myös kuinka toteuttaa organisaationsa nimenvaihdon demokraattisesti ja reilusti. Ilmeisesti Tommin neronleimaus Lordikuoro ei kaikkia tyydytä. Itse kannatan Poikakuoron säilyttämistä siten, että Poikakuoro toimisi edelleen joukkueen nimenä, mutta samalla Poikakuoron musavisajaostolla olisi oma nimensä Lordikuoro (kiistanalainen työnimi) ja yleistietojaostolla omansa, vaikkapa Gardinkuoro (ensimmäisenä mieleen tullut kunnallinen työnimi Lordikuoron tapaan). Mutta kyllä minulle sopii myös Poikakuoron käyttäminen molemmissa visoissa. Se olisi ainakin yksinkertaista eli järkevää. Mutta mitäpä minä tässä rutisen, parempi antaa Poikakuoron musavisalaisten itse päättä keskenään jaostonsa nimestä, minähän toimin nykyisin ainoastaan yleistietovisailijana.

-------------

Tommi käväisi eilen tuomassa säilöön tarpeettomaksi käyneen, mutta kaiketi täysin toimivan vinyylilevysoittimensa. Jos joku tarvitsee, sen voi sopimalla hakea meiltä pois.

Ei kommentteja:

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...