perjantaina, maaliskuuta 04, 2005

Torstai, tuo onnen päivä

Joukkueemme Musavisailijat kävi siis Korkalovaarassa kokeilemassa yleistiedon mittavuutta. Selostus löytyy Ässien sivulta.

Jostain syystä Yu-haa ei näkynyt Karhun tietämillä. Meillä ei ollut edes numeroa kysyä hänen peräänsä. Kisasimme nelihenkisenä.

Onnen päivät on tilava ja siistinoloinen kapakki paikallisella ostarilla, joka on tosiaan oikea ostari eli sellainen jota rakennettiin 60-luvulla lähiöihin ja jotka nykyään seisovat tyhjänä suurmarkettien voittamina. Aluksi paikka oli hiljainen, mutta illan mittaan vilkastui. Asiakaskunta oli mallia reilu meininki, ja siellä ymmärsi millainen trendikuppila Karhu oikeastaan on. Emme saaneet turpaamme, mikä kiitoksella mainittakoon.

Sinikalle vinkkinä, että tässä visassa jaettiin peräti kolmet voittokaljat, eli kunkin erän päätteeksi. Muuten juotava oli aika kallista 3,90 per petostuoppi eli 0,4 litraa. Tuomarin hidas resitointi sai Paavo Lipposenkin kuulostamaan moottoriturvalta. Sekin ahisti, että kysymykset olivat helppoja ja voitto ratkaistiin arvalla eikä tiedon voimin. Toisella kierroksella onni suosi meitä ja saimme kaljat.

Jos yleistietovisailuissa on valinnanvaraa, tämä ei ehkä sittenkään olisi ensimmäinen valintani.

3 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Kiitokset satuässille ja Tommille :) Seura oli sentään mainiota.

Satu kirjoitti...

Seurakiitokset minunkin puolestani! Hyvässä seurassa haastavakin visailu sujuu =)

Anonyymi kirjoitti...

yu-ha: harmi jos odottelitte minua turhaan. sattui vaan niin että ehätin ilmottautua, mutta sitten illemmalla minua huomautettiin dk:n taholta että auto on jo täynnä. mutta mutta, sepä ei sitten ollutkaan vaan jäin turhaa pois. näin käy kun elää ilman verkkopistoketta...

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...