keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2005

Hävittiin

Piti kirjoittamani tämä jo aamulla, mutta ensin menivät ääkköset ja sitten koko teksti. Ei se haittaa, osaanpahan nyt lyhentää.

Pekka oli poissa ja siksi toinen kierros, joka taisi olla kokonaan tyttöjen musiikkia tyyliin 9 Inch Nails meni niin penkin alle etten muista koska viimeksi. Kolmeen tai neljään kysymykseen saimme puhtaan nollan ja olimme toisiksi viimeiset. Pääsimme juuri ja juuri finaaliin, jossa hävisimme vain puolella pisteellä, mutta kauhealla porulla ja itsesäälillä mökötimme pöydässämme kuin maamme myyneet.

Mietin tätä kotimatkalla ja postitalon kohdalla piti ruveta ajattelemaan mukavampia asioita kuten energiapolitiikkaa, yksityisautoilua ja yhteismaan tragediaa. En minä niistä mitään tajunnut, mutta se on vain rumaa kun mies itkee. Aamulla hävetti. Minusta alkaa tuntua, että kaikki tietävät jo, että olemme alemmuudentuntoisia, koska joukkueemme on rumin, vanhin ja epäseksikkäin ja että musavisa on ainoa asia elämässämme jossa voimme päteä. Kohta se saattaa jo menettää viihdearvonsa.

Tai sitten hajoitetaan joukkue tämän katastrofaalisen tapauksen jälkeen kannattamattomana. Olisi pitänyt hankkia ajoissa valmentaja pois potkittavaksi.

ps: Pupuliiman tytöille tiedoksi, että visanne oli oikeasti hyvä ja kiinnostava. Me vain olimme huonoja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Reetta said...

Ymmärrän kyllä että nyt ahdistaa! Donkey Konga pisti merkille, että Kuorolaiset jäivät vielä odottamaan voittokaljojaan The Voittajajoukkueen jo pakkautuessa kohti ovea. Mihinkäs sitä rutiineistaan pääsisi. Tällä kertaa Sinikka varmaan pyysi euroja vastineeksi.

Jos päädytte potkimaan tulevan valmentajanne pois tappionne johdosta niin älkää ottako toimitusjohtajaa tilalle. Saatetaan joutua muuten tappelemaan. Joukkueemme eettisten direktiivien mukaan on kuitenkin luvallista hakata AINOASTAAN donkeykonga-bongoja.

Mutta kiitos visasta, voitto ilahduttaa ilahduttaa vieläkin :)!

Mackan kirjoitti...

Kun tarjoilija vei tyhjät tuopit pois, jäljelle jäi vain pöytä. Sitä sitten tuijottelimme. Kaurismäkeä.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...