keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2005

Jos Jouni olisi...

Olisimme silti jääneet toiseksi, niin vakuuttava Noone oli eilen. Hauska huomata, kuinka pirteästi uunot muutenkin esiintyivät; Tomtomin innostunut Muppet Show-huudahdus ja Juhan määrätietoisuus koskien Olavi Virtaa loivat lämpöä muuten niin vaisuhkoon tunnelmaan. Hyvä, että kaikki kärkijoukkueet ovat nyt napanneet kaudella voittoja. Ässäläiset - syyskauden hopeamitalistit - ovat valitettavasti tipahtaneet jo kyydistä. Tosin satuässät näyttivät eilen ensimmäisellä kierroksella, että myös tietoa löytyy. Sitä paitsi varjofinalisteina saivat Rootsia enemmän pisteitä, lähes yhtä paljon kuin Poikakuoro. Donkey Konga ei kontannut, se ryömi maha mudassa. Roots oli omalla tasollaan; no rocks, no points.

Poikakuoro teki mitä pystyi. Onneksi sentään kysymysten joukossa oli muutama klasari, ne pelastivat meidät kakkossijalle. Poikakuoroa vaivasi vajauksen ja tietämättömyyden lisäksi Tommin kokonaisvaltainen huonotuulisuus, Pekan väkivaltaisuus (minun lyönnit olivat kostoa), Juhan puhumattomuus (sieben worte) ja tietenkin oma käyttäytymiseni uskovaisten ruhtinaana. Sonjan debyytti oli ihan hyvä ensikertalaiseksi. Ainakin voittajat pitivät visasta oikein kovasti. Niinhän se aina menee.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi vielä huonotuulisuuteni. Se on varmaan tämä kevätaurinko. Remu sanoi joskus Albert Järvisestä, että talvisin tämä oli jokseenkin särmä kaveri, mutta kevään tullen kusi suli päässä. Tunnistan tämän.

Onneksi Pekan hormonitoiminta komppasi. Hänestä olisi voinut filmata opettavaisen luontodokumentin. Kuten oikeastaan meistä kaikista. Lopetimme itsesäälin ja nyt tulee vähän ylilyöntejä.

Vain yksi meistä sai todeta: minä olen hyvä.

Mackan kirjoitti...

Ei mitään anteeksipyytelyä. Taisin hieman hätäillä Ässien Puolesta. Katsotaanpa pistetilannetta eilisen jälkeen:

1. Poikakuoro 21 p.
2. Roots ja Donkey Konga 14 p.
4. Noone 13 p.
5. Ässät 10 p.
6. Kipusiskot 8 p.
7. Hupakot, Pupuliima 7 p.
8 -> Loput

Kun jäljellä on vielä peräti kolme viikkovisaa ja finaali (jossa vielä pisteitä jaossa ensimmäisellä kierroksella), niin kaikki mahdollisuudet ovat vielä tallella. Finaalipaikoista tulee olemaan kunnon kilpailu! Tuomarointivuorot vaikuttavat varmasti myös osaltaan loppukauden tapahtumiin:

5.4. Pupuliima
12.4. Susanna & Reetta / Donkey Konga
19.4. Tomtom & Darja / No. 1

Anonyymi kirjoitti...

Eipä taida olla meidän musiikkiamme tällä kaudella enää jäljellä, mutta sehän tekee tappelun finaalipaikoista entistä kiinnostavammaksi. Roots pääsi kovaan vauhtiin, DK on pätenyt koko ajan ja nyt No1 sai myös itseluottamusta.

Antti L kirjoitti...

Hui sentään ku menee jännäksi loppukausi.

Anonyymi kirjoitti...

Huomatkaa muuten, miten pistejakauma noudattaa potenssikäyrää!

Satu kirjoitti...

Joo, tuota... teoriassa Ässien mahdollisuus kausifinaaliin on ehkä olemassa, mutta käytännössä ei. Ja kun tulevina tiistaina on tiedossa ihan jotain muuta musiikkia kuin mitä meiltä löytyy - niin levykaapista, kuin päästäkin - niin kunniakkaasti aiomme pokata pelkät läsnäolopisteet tältä kaudelta.

Anonyymi kirjoitti...

Kitinä pois! Faktat: joka kisan voittaja saa kaljat koko joukkueelle. Koko musavisan voittaja saa kaljat koko joukkueelle plus jotain avaimenperiä tms. ja nimen pokaaliin. Jaossa on kaikille samalla viivalla kolme joukkueellista ohrapirtelöä.

On tietenkin aivan oma asia jos katsoo, ettei kaksi tuopillista kompensoi ollenkaan koffin korvaläppiä ja koristekaiverrusta karhupokaalissa.

Mackan kirjoitti...

Niin, muistaakseni olemme voittaneet tällä kaudella viisi viikkofinaalia. Tämä tarkoittaa sitä, että periaatteessa Poikakuoron pöytään ollaan kannettu kaksikymmetäviisi ilmaista palkintotuoppia!

Satu kirjoitti...

At ease, soldier :) Kyllä meillekin joku muu juoma välillä kelpaisi ku pelkkä soca-sola ja vesi ;)

Fairytale kirjoitti...

Voi teitä Poikakuoro. Olisitte pyytäneet kauden alussa, että luovutetaan ne grad prix kaljat sitten kausifinaalissa vasta. Miettikääpä kuinka paljon kukin saisi kerralla juoda.

Ja Ässien mahdollisuuksista. Ne ovat olemassa. Viimeisiin kisoihin hankimme sellaisen itseluottamuksen, että pelkästään sillä peittoamme joukkueen kuin joukkueen. Pyrimme toki saamaan mukaan muitakin pelaajia, kahdella naisella on hankala pärjätä. Varsinkin kun toinen on kummallisella tuulella ja allekirjoittanut on muuten vain tietämätön. Yhtälön mukaan, meidän ei pitäisi olla ollenkaan mukana. Luovuttaminen ei kuulu perusominaisuuksiimme.

Toivotan Ässille, eli itsellemme, tsemppiä seuraavaan kisaan. Olkoon se kunniakas.

Fairytale kirjoitti...

Joka tiistai kun astelen karhuun, mietin miten hyvälle se olut / siideri / limukka maistuisi. Kun on ensin voittanut jotain ja palkinnoksi saa sitten sen oluen / siiderin / limsan. Ne maistuisivat hyvälle. Mutta kun on köyhä opiskelija, niin ei voi kuin haaveilla hyvänmakuisista juomista. Kärvistellä sitten sen vetensä kanssa.

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...