torstaina, maaliskuuta 04, 2010

Raportti 4.3.2010

Maaliskuu on käynnistetty ja musavisailu jatkuu. Poikakuoro astui pöytään kahden miehen voimin. Mikkovee oli lyhyellä varoitusajalla laatinut illan visan.

Ensimmäinen kierros meni hip hopin, r&b:n yms. merkeissä. Aluksi soi Fredin Kolmatta linjaa Jontin & Shakan versiona. Onneksi biisi oli tuttu, esittäjä kun ei ollut.

Kakkoseen tölväisin tuurilla Sean Paulin ja Mikko lisäsi biisin. Jamaikaltahan heppu on kotoisin, kuten Mikko paperiin täydensi. Sen sijaan emme tunteneet Mary J. Bligeä, mutta äänialastaan saimme puolituuripuolikkaan. Nelosen Roots meni sitten täysin harakoille.

Ykköskierroksen 6,5 pistettä riitti tässä vaiheessa kuudenteen sijaan.

Toisen kierroksen aloitti Madness, josta toki jotakin tiesimme. Sen sijaan Paprika Korpsista en ainakaan minä ole koskaan kuullutkaan, luultavasti joku kuitenkin. Nits oli mielestäni hyvä veikkaus, koska heillä on suomenkielistä nimeä kantava albumikin, jota tässä yhteydessä myös kyseltiin.

N.W.A.:n tunnistaminen oli jälleen näitä tuuriveikkauksia ja saimme bändin jäsenistä jopa pari plussaakin. Puolikas tuli sinne päin osuneesta kotikaupungista.

Lopuksi kyseltiin Faith No Moresta. Kyllähän se oli ihan tunnistettavissa, mutta loput yksityiskohdat sitten eivät. Mike Pattonin liittymisvuosi heitti sen perinteisen yhden vuoden eikä renkutuksen sisältävää levyäkään löytynyt paperiin.

Niinpä sitten kävi, etteivät kahden kierroksen pisteet ylittäneet karsintarajaa ja hiihtolomamme musavisaa ajatellen alkoi hieman etuajassa. Kiitokset Mikolle illan isännöinnistä ja Mikolle jälleen uutterasta kanssavisailusta sekä mukavia talviurheilukelejä kaikille!

1 kommentti:

Mikkovee kirjoitti...

Mä kyl arvelinki oman joukkueen saattavan jäädä finaalista pois, vaikka itse finaalissa olisi saattanut jotain tietoa teiltä löytyä. Pahin tilannehan tuomarin kannalta tosin on, jos oma joukkue voittaa.

Sinällään erikoinen kokemus riipaista visa kasaan noin nopeasti ja isompia miettimättä. Käytännössä eellisenä iltana/yönä unista tiristäen, kun on taas työssäkäyvien kastissa. Vähänkin enemmällä ajalla olisi ehkä syntynyt vielä monipuolisempikin visa.

Ei se koskaan helppoa ole tuo visan laatiminen kyllä.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...