torstaina, maaliskuuta 04, 2010

Musamatkamuistoja.


Lomareissulta tulee aina hankittua matkamuistoja, musadiggarina tietenkin levyjenmuodossa. Tälläkertaa mukaan tuli muutama the Beatles:n viimevuonna ilmestyneitä remasterpainoksia. Yksi hupaisa konkaninkielinen cd, tunnelmaltaan jotkut Veikko Lavin huojuvan epävireiset tulkinnat eivät välttämättä ole kovin kaukaahaettuja jos suomesta vertailukohdetta haettaisiin. Tabla Beat Science: Tala Matrix ja San Francisco Live. Pikkuvinkkinä Tala Matrix levystä, laittakaapa kyseinen cd toosaanne soimaan ja kuunnelkaa mihin äänentoistolaitteistonne kykenee vai kyykähtääkö koko paska. Mutta mutta, löytyihän myös tämä erittäin tyylikäs ja informatiivinen boksi (10cd+kirja) The History of indian film music - a showcase of the very best in hindi cinema. Voitte ehkä kuvitella miten kuola valui suunpielistä ja silmät tapittivat lasittuneina kun otin tämän boksin hyppysiini kaupan hyllyltä.

Yeah!
Lähden niistämään nokkaa ja nappaamaan droppia. Kotiin tulomme jälkeen olen ollut enempi/vähempi flunssan vietävänä, oisko tämä "kolikon toinen puoli" matkustamisesta ja uteliaasta tutkimisesta.

4 kommenttia:

mackan kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!

Minä jo pelkäsin, että olette jääneet sinne asumaan..

Koska mennään kellariin?

JahRelainen kirjoitti...

Kellariin voitais mennä ens viikolla tai seuraavalla tai seuraavalla. Näillänäkymin mulla on koko kevään viikonloput vapaita.

Anonyymi kirjoitti...

Matkan voi katsoa menneen pienin vaurioin jos nuhaa on vain yläpäässä.

Mikkovee kirjoitti...

Jahve pirulainen, jätkä toi mullekki sen nuhan näemmä reissultas, prkl.

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...