perjantaina, syyskuuta 18, 2009

Roots 'n River Blues

Alkavana viikonloppuna on Rovaniemellä tiedossa keikkoja festivaalin muodossa kun ovat saaneet taas Roots 'n River -keimit pystyyn Tivoliin. Ohjelmassa blueskitarointia, americanaa ja muuta populaarikulttuuria. Rovaniemen Nick Cave, Gary Heffern, esiintyy tänään klo 22.30. Ohjelman näette täältä.

Liput maksaa hunajaa, sen kyllä tiedän. Minulta voi kuitenkin anoa vapaalippuja. Liitä vain mukaan virkatodistus, veroselvitys sekä suosittelijan yhteystiedot. Pistäkää paperit vetämään!

5 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Itseasiassa oli aikeissa ottaakin sinuun yhteyttä ja ruinata vieraslistalle. Huomasin jostain kuvan et tutunnäköinen viuluviikari oli tän "Hugh hefnerin" bändin kuvassa. Aikomukseni olis tulla ainoastaan kuuntelemaan (ja tietenkin tsekkaamaan "hehkeys" livetilanteessa, elä ota paineita :) ) tää teidän veto, eli monelta se olis?

Suosittelijanani toimii Mr. Rock'N'Roll, eli siis minä itse :D

Inksu kirjoitti...

Kello 22.30 on ilmotettu alkuajaksi.

Minä koitan järjestää nimesi listalle!

JahRelainen kirjoitti...

Olin eilen osan päivää liikkeellä kaupungilla. Iltasella alkoi taas räkä lentää oikein urakalla ja flunssa painaa päälle. Jouduin skippaamaan keikkanne, sori. Lupaan tarjota hyvitykseksi oluen/sidukan, yhden jos toisenkin.

Kerro tunnelmista Plyys än Rivöör festareilta.

mackan kirjoitti...

Alkuperäinen tarkoitus oli osallistua, mutta kalenterista löytyi mökkivaraus. Toivottavasti keikkanne meni hyvin!

Kun ajoin kotiin, radiosta tuli Carly Simonin You're So Vain. Kappaleen tekee kiinnostavaksi ainakin kaksi asiaa:

1.) Taustoja laulaa Mick Jagger
2.) Jimmy Ryanin kitarasoolo on yksi kaikkien aikojen kamalimmista.

Hyvä biisi silti.

Oho! tätä ette usko, mutta sanavahvistus on "blues"!

Inksu kirjoitti...

Joo ihan hyvin se meni se keikka. Oli oikeastaan aika hienoa näin jälkeenpäin ajateltuna. Just ennen keikkaa ainaki ite olen aina pahalla tuulella. Siitä vähän varotin erästäki bänditoveria, mutta silti pirulainen rupes ärsyttämään tahallaan. Täyty lähtee hetkeks muualle rauhottuun ennen lavalle menoa. Mutta sitten oli ihan hehkeetä!

Kuulemma yleisökin tykkäs: four fans can't be wrong ;)

Muista bändeistä en osaa sanoa mitään järkevää ku oli ne moodit päällä. Soundchkistä jäi kyllä mieleen Robin Bibin ja Marcus Malonen hyväntuulinen musisointi.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...