torstaina, huhtikuuta 23, 2009

Onnitteluiden ja kiitosten aika


Musavisan kausifinaalia vietetettiin perinteisin menoin. Poikakuoron juhliessa viimeisen kausikierroksen jälkeen vaatimattoman huomaamattomasti jälleen kerran runkosarjavoittoa, illan juhlatunnelma pärskähti pitelemättömään riemuunsa kahden finaalikierroksen jälkeen Toistaiseksin pöydässä. Onnea mestarijoukkueelle!

Finaalikierros:

6.) Blues & Dance 4,5
5.) Avohylly 6-
5.) Elizabeth Bathory 6-
3.) Craptori 8-
2.) Poikakuoro 8+
1.) Toistaiseksi 10

Tuomareina hääräsivät Kiista & Valo, jotka toimittivatkin kausifinaalin ihan mallikkaasti. Kiitokset myös heille, kuten myös kanssajoukkueille ja Kauppayhtiölle!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ai noinko ne pisteet menikin! Minä olin siinä uskossa, että jos me ei oltais tehty niitä muutamia huolimattomuusvirheitä, ei se ois muuttanu meidän sijoitusta. Mutta hui! Mehän oltais päästy sijalle 2! Voi harmitus!

Juu juu, jossittelua... I know :)

pekka kirjoitti...

Kiitos vahvasta vastuksesta, meillä voiton hoitivat kotio Petri (jälleen kerran) ja viimehetken vierasapu, siirtoajan miltei umpeuduttua naapuripöydästä napattu Juulia from Avohylly. Anun kanssa piirsimme hienosti lapuille (Anu tiesi myös Carpentersin) ja Teemu vakuutti hengenluojana (no kyllä Teemukin tiesi vastauksia).
Kiitos myös tuomareille, hyvä visa ja hauskaa musiikkia ja kiitos myös kaikille mukanaolleille joukkueille, syksyllä taas uudestaan.
Ja Kauppayhtiö oli taas paras :)

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...