sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2009

Mikä päivä!

Jumankikka, täydellinen kevättalven päivä. Kyllä kelpasi talsia Korkalovaaran metsänpolkuja. Kotona soundtrackina Bachin brandenburgilaiset konsertot, barokkiklassikko vailla vertaa, poluilla linnunlaulu.

Pieniä virpojiakin näkyi. Meillä kävi ryhmä, joka loitsusi minulle entuudestaan tuntemattoman lorun. Palkaksi tikkareita. Muistan kun sain kerran samoissa hommissa appelsiinin. Viskasin sen ojaan, koska tytöteltiin. Siihen päättyi urani pääsiäisnoitana.

3 kommenttia:

Jonze kirjoitti...

Samat ovat olleet tunnelmat täälläkin. Auringonpaisteista ulkoilua päivällä ja koti-illan aluksi Bachia Matteus-passion parhaiden palojen, parin kantaatin ja viulukonserttojen säestyksellä. Täydellistä kevään ja pääsiäisajan tunnelmaa!

Anonyymi kirjoitti...

No jopas on nyt kaikki niin hemmetin hienoa. Kohta se on talvi taas, ettäs tiedätte. Niin.

Mikkovee kirjoitti...

No ei ole hienoa, kun päivät on niin hienoja, että voisi olla mieluummin laskemassa, mutta kun käsi on vielä parantumassa leikkauksen jäljiltä, niin uudelleenloukkaantumisriski olisi melkoinen. Eli EI ole ihan niin hienoa. Ja sehän on vaan hyvä, ku on taas kohta talvi. Paras vuodenaika. Niinku kesäki.

Top-5

1. Brittiläiset rikossarjat 2. Oma rauha 3. Kemuherkut 4. Työhuone 5. Opiskelu Olin tänään töissä. Koska muita ei ollut, sain paljon aikaise...