lauantaina, huhtikuuta 18, 2009

Lainastotapahtuma!

Lapin maakuntakirjastossa tänään klo 17.00 - 21.00:

Maakuntakirjastossa tarjolla lukuisia poikkitaiteellisia musiikki- ja runoesityksiä, performansseja sekä visuaaleja. Juha Rautio esittää runoja tanssin kera, Les Pommes Noisettes noisea itsetehdyillä soittimilla. Ennen maineikasta Riukupastori! – kulttiyhtyettä esiintyy bändin laulaja, hämytieteiden kosmonautti Ville A.E. Suopajärvi. Kanabrot ovat veljeksiä, jotka esittävät mystisakustista pelimannimusiikkia. Akustista musiikkia soittaa myös iltatapahtuman aloittava Akustisen Musiikin Kerho. M.I.S.S. vastaa illan kuumimmasta performanssista. Luvassa on mm. astrologiaa, jaettuja identiteettejä ja naamareita. Illan pääesiintyjänä on hämmästyttävä blues- ja gospel-laulaja Joose Keskitalo, joka on luonnehtinut musiikkiaan "kaiken tuotetun musiikin vastakohdaksi".

Tapahtumassa on esillä Uula Kontion ja Iisakki Härmän valokuvia, Aku Meriläisen ja Risto Myllylahden videoteoksia. Radio Hear tallentaa tapahtuman, jonka juontajana toimii ylioppilasteatterin näyttelijä Olli Halttu.

4 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Edesmenneen Saariston Lapset yhtyeeni kanssa nimesimemme yhden zibaleen "Lainastossa" nimiseksi. Jos olisimme koossa, takuuvarmasti soittaisimme tuolla artsu/tepa tapahtumassa hilpeyttä ja hämmennystä aiheuttaen :)

Inksu kirjoitti...

Lainastotapahtuma kuulostaa oikein erinomaiselta ohjelmineen ja ihmisineen. Kuka lie keksinyt moisen. Sinne nyt kaikki! Jos joku tuommoseen vaivautuu, niin pitää osallistua!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos järjestäjille ja esiintyjille, oli tosi hieno tapahtuma!

mackan kirjoitti...

Kiitoksia kaikille tapahtuman osallittujille, niin esiintyjille kuin yleisölle!

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...