torstaina, maaliskuuta 27, 2008

High Time eli korkea aika palautua asemiin.


Pientä väsymystä ilmassa, joukkueita oli 12 ja muutenkin näytti siltä että osa joukkueista ei ollut täyspäisiä. Meilläkin oli illan skabaan seuloutunut ihan perinteinen luuseri/duunari -osasto eli Jonze the Flash, Inksu Won Drinksu ja vapaustaistelija ja vanha merirosvo Måsse Lårtenssån, joka Pippi Långstrumppan faijan kanssa aikoinaan Rovaniemen syväsatamassa kauhua herätti, kertomalla eriskumallisia kaskuja ja veistelemällä puujalkoja telttakepeistä.

Heti kättelyssä lupauduimme voittamaan tämäniltaisen kisan, meininki oli huge ja kosminen hymy välkehti meidän kolmen silmäkulmista aina korvannipukoihin asti.

Ensimmäinen kevätrulla lähti liikkeelle... Muse, Air, Ronski Beat, Bryan May, Rpinsessa Stefaniiiii, tultiin kakkoseksi. Aika ärtsy startti meiltä, olimme yhtä tyytyväistä hymyä päästä varpaisiin ja korvannipukoihin kasvoivat karvat tuon kierroksen aikana.
Kaljapommina soi Irwin Gooddamnedin tunnetuksi tekemä biisi jonka esitti Marko Haavisto ja Hunks. Olin niinsanotusti H. Moilasena korviini kasvaneista karvoista ja vedin pipoa syvemmälle päähäni.

Toka kierros muljahti käyntiin varsin rasvaisesti. Pari ekaa biisiä oli silkkaa Teppojen kamaa ja aloin jo nuuhkia ilmaa josko Suave:n tai Brylcreme:n döfis leijailisi tuulenhalkojaani. Paskanmarjat, näillä leveysasteilla Teppo-kultturi on katoavaa, vaikka tämä paikka antaisi itseasiassa täydelliset puitteet kellohameisille Betty Pageille, Marilyneille, cooleille James Deaneille ja Elviksille poltella punaista Marlboroa. Kessuttelu harrastuksen parhaimmat tyylit löytyy muuten Humhrey Bogartilta ja Keith Richardsilta, Bryan Ferry tietenkin ikuisena kakkosena. Kolmas biisi oli joku jonka vastaukset olivat a)Tinderstick b)lost boys c) 69 eyes. Neljäntenä kurvasi Misfits kaiuttimista ulos, köyhänmiehenjimmorrison keulilla eli Glen Danzig karjuu niinkuin gootti vain voi ja hyvinhän se voi. Vitos biisi oli jotain elokuvajutskaa jota en nyt ihan tarkkaan muista, Tim Burton oli raapustettu papereihin josta oli + nasahtanut. Toka kierroskin meni meillä tosi hienosti ja lujaa, tosin pisteet menivät ihan päin helvettiä, saimme vain kuppaiset 4+/16 mut finaaliin päästiin. Bonarina oli soittimia ja genrejä jotka piti matsata yhteen, nostatti vähän pistesaldoamme.

Kaljapommia en kuullut koska olin miesten virtseriassa nyppimässä karvoja pois korvista, olihan aikeemme kuitenkin palauttaa Poikakuoro taas kolmen kärkeen. Kommandomme oli siis vielä kesken joten kiikaripotkupalloiluun ei ollut aikaa.

Kolmas kevätrulla pullahti liikkeelle. Danny eli Ilkka Lipsanen - Sysimetsä, lovin' spoonful, cembalo. Toka; Yazoo, Only You, Depeze Mode ja tämän kysymyksen täydellisistä vastauksista meille napsahti pimeässä loistava Papukaijamerkki vasempaan pakaraan, bling bling. Kolmas biisi meni ihan lotto-osastolle eli kaikki pallot vierivät ohi. Nelosessa Taiska, David Hashishoff, näyttelijä. Vitosessa reippaina kävimme reggain alle ja lottoamalla taas kerran pallot vyörivät ohi.

Odotusta... hymymme oli alkanut hyytyä ja pienoinen Esko Epätoivo supatteli olkapäillämme. Odotusta.... ja tulokset; 6. Avohylly 5. Säästöinvaasio 4. Toistaiseksi jaetulla sijalla Jksbvcx ...zörzönzöön kanssa 3. Roiposstiim 2. Parrootsin Dead ja jumantsuikka ME ollaan YKKÖSINÄ!!! Kommandoiskumme oli siis juuri oikein mitoitettu.

Kisan jälkeen koko ravintola tuli juhlimaan pöytäämme. Ilmaista juomaa saimme kipata kaksin käsin ja tarjoilu pelasi. Dead Parootsin pojat äityivät tanssimaan pöydällä ja strippaamaan. Vanha ystävämme Peedro innostui soittamaan Mexicolaisia vapaustaistelulauluja Neil Youngilta lainatulla kitarallaan. Kunnon yhteislaulua ja DP:n poikien strippari esitystä parempaa lahjaa emme olisi muilta joukkueilta voineet saada. Ilta oli aivammahtava ja legendaarinen joka jää takuulla riehakkuudessa kyseisen ravintolan historiaan.

13 kommenttia:

Inksu kirjoitti...

Näin se meni! Eilisilta. Poikakuoron kriisi näyttäis olevan ohi. Ne on nopeita käänteitä mitä tällaisissa yhtyeissä tapahtuu. "Niihin huhuihin, joiden mukaan The Joy Boys ois hajoamassa, niin vastan, että EI."

Anonyymi kirjoitti...

Hyvinhän tuo menee. Jos ei mene, säilyttäkää tuo terve ydin ja saneeratkaa mukaan uutta verta. Niin Poikakuoro on aina ennenkin uudistunut.

JahRelainen kirjoitti...

Mitä hä? Meillä on himassa kriisinkeitin, sillä keittää kerralla paljon vaikkapa BasmatiKriisiä ja on "pahuksen irtonaista" niinkuin Uncle Benz mainoksessa konsanaan sanottiin.

Kait sitä välillä voi ottaa kepeemmin ja jäädä kotiin, niin mie ainakin olen tehny monesti.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, meitsin skeba!

JahRelainen kirjoitti...

Täh, ai sunko se oli?
No ainakin kun Mikko möi kitaran Peedrolle kyllä hän sitä Neil Youngin kitarana kauppasi.
Ja ne kitarasta saadut rahat rokattiin porukalla viimeiseen senttiin.
Ens kerralla sit lähet mukaan kun ei koskaan näköjään tiedä mitä Musavisassa sattuu ja tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Kai se on tultava äijäköörille pitään jöötiä.

Halavatun Mikko!

Mikkovee kirjoitti...

Kun tuo DPn raportin synty takkuaa, niin riehun täällä.

Mähän ideoin ton skeban tänne tuolta takamailta julkituomalla jalon tarkoitukseni opetella soittaan sillä punkkia säröllä, kahdella soinnulla.

Mut hämäystähän se vaan oli, oikeasti suunnittelin sen kanittamista, mutta sekin löi takaisin, kun Rollon kanikonttori on laittanut lapun luukulle. Niimpä keksin sitten myydä sen Peedrolle Niilon skebana ja sehän toimi paremmin kuin odotin. Rahoista vaan ei nyt oo muistikuvaa, mitä niille kävi. Eikujoo, jahrelaisen muisti onneks pelaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vie ny v***u viimesetkin, mokomakin iilimato!

JahRelainen kirjoitti...

Sängyn alta vielä se Gorilla. Myydään se Kallelle, Bob Dylanin kitaravahvistimena niin saadaan huissisti pätäkkää ens keskiviikoks. Sit voidaan taas ajella taksilla ympyrää ja rokata kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Minä TODELLAKIN tulen ens keskiviikkona musavisaan!

Anonyymi kirjoitti...

Älähän huoli! Hyvin raapustettu essee ja mielenkiintoset touhut teillä siellä Rollossa. Ei etelässä oo ku K-70 kuoro ja sinne ei kelepaa.

Petri kirjoitti...

No voi pask, ehin jo hommata iibeistä ´59 Fenkun Deluxe tweedikombon tohon kaveriks ja teetätin Hakalan Ramilla Whizzerin ja tilasin erillisen reverbiyksikön riistohintaan Kitarapajalta ja pestasin karvasimman deekun mitä Tupsusta löyty soittaan kakkoskitaraa... ja Tuhat-torilta löyty kulahtanein flanellipaita. Mutta eipä siis mikkään ihme jos en siltikään kuulostanu Niilolta ku te kerta huijasitte mua ton kepin suhteen te paskiaiset...

JahRelainen kirjoitti...

Anteeksi Peedro. Olisi pitänyt kertoa totuus. Kitaran edellinen omistaja oli Nasty Suitcase, joka aikoinaan operoi Hanoi Rocksin riveissä.
Kysy Mikolta jos se antais hyvitykses vaikka ne silmälasit ja viikset jotka omisti aikoinaan Ben Zyskowitsch, aitoustodistus tulee mukana.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...