perjantaina, maaliskuuta 21, 2008

Bachia pääsiäisenä II

David Oistrah soittaa ensimmäisen osan Johann Sebastian Bachin viulukonsertosta a-molli BWV 1041.

2 kommenttia:

Inksu kirjoitti...

En nyt malta olla kirjottamatta vähän viime musavisasta. Tämän jälkeen vetäydyn minäkin pääsiäisen viettoon. Jonze kirjottaa kyllä raportin, sen mitä raportoitavaa siinä on. Mutta siis, kävi niin että suuri osa joukkuuesta olikin tahoillaan viettämässä hiljaista viikkoa, ja meitä oli vaan kaks pelaamassa! Ja minäkin onneton menin myöhässä sinne. Jos viime viikolla joukkue valui väsymyksestä pöydän alle, niin nyt valuttiin noloudesta. Aika tappiolliset tunnelmat oli, mutta sopipa tämän viikon teemaan. Pääsiäisaamun aurinkoa odotellessa!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, minä hiljainen poissaolija tiedänkin jo lopputuloksen, kun Dead Parrootsien Cräbbäri toi mulle pistepaprun blogi-päivitettäväksi. Nooh, Poikakuoro onkin tainnut historiansa aikana saavuttaa jo kaiken haluamansa (niin voitot kuin tappiotkin), että nyt keskitämme energiamme ennen kaikkea hauskanpitoon ja seurallisuuteen. Motto voisi olla: "We're just happy to be nominated"

Siis tää on vain mun mielipide. En puhu koko joukkueen puolesta.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...