maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

Kauanhan sitä kestikin.....

Eräs nimeltä mainitsematon lähikauppamme lopettaa toimintansa ens viikolla. Koko suomen ketju lopettaa levy- ja dvd -myynnin. Pelihommat jatkuu, tosin jonkun jenkkiläisen ketjun toimesta. Tämä Hollantilainen ziljardööri joka ko. ketjun omistaa oli vain päättänyt että Härmän kauppa loppuu nyt, sai niin niin niin hyvän tarjouksen että pakko myydä, oli ollut selitys............. Öbaut 100 työntekijääkin meinas saada potkut.

Niin. Mikäs tuolla Oulu-Tanpere-Stadi linjalla on asuessa kun on levykauppoja niin maan per.... mutta meillä täällä Roviksella kun ei ole. Pärkkele, mitäs jätkät nyt tehdään?
Aluksi vietiin röökinpolttomahdollisuudet baareistamme, siten alkoi levyjen masteroinnit sapettamaan ja nyt lähikauppammekin lopettaa ensviikolla.

UPRISING!!!!!!!!!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa imuroida musiikki vertaisverkosta. Se on paljon halvempaakin.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi kannattaa ja miksi halvempaa? - Marko

Tsuliman kirjoitti...

Sen takia se on halpaa kun se on huonompaa äänenlaatua (lue pakattua) ja kansitaidehan vertaisverkossa on mitä on, paitsi jos itse painat hyvälle paperille ja jaksat väsätä tulostimen kanssa.

Vertaisverkkoihin "liittyminen" kai vaatisi jonkun rituaalinomaisen teon, josta joku fiksumpi voisi minua hieman valottaa.

On musafaneja niin erilaista sorttia nykymaailmassa nykyään.

Satu kirjoitti...

Perustetaan Poikakuoron oma levykauppa! Perustetaan puolue! Vittuun netti-imuroinnit!

Anonyymi kirjoitti...

Perustetaan Poikakuorolaisten musavisajoukkueiden liitto eli PMJL.

PMJL:n keskuskomitea nimittää Musiikinkuunteluviraston, jonka pääsihteeriksi ehdotan toveri Markoa.

Aina viiden vuoden välein Marko valitsee 60 minuutin kasetillisen musiikkia, joka äänitetään jokaiselle PMJL:n kansalaiselle.

Siitä vain sitten jammaamaan. Muun musiikin kuuntelusta tietenkin seuraa niskalaukaus tai sitten nääntyminen pakkotyössä Vuotson vankileirillä, jota muuten virallisesti ottaen ei ole olemassakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kasetti:)

- Marko

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...