sunnuntaina, kesäkuuta 18, 2006

Ulong vaikeuksissa

Kolmas Tribal Council peräkkäin. Nilkkansa loukannut Jeff tarjoutui lähtijäksi ja saikin äänestyksessä eniten ääniä. Itse olisin tietenkin äänestänyt heimon tyhmintä ja laiskinta jäsentä eli Kimiä. Hauskin kohtaus eilisessä jaksossa oli kahden suosikkini eli Koror-heimon Ianin ja Tomin käärmepyynti. Siinä delfiinien kouluttajaja palomies yhdessä tuumin pätkivät sopeutumisen lainalaisuuksia noudattaen rantakäärmeiltä päitä poikki. Yrittivät vielä saalistaa palasilla haita merestä. Ulongin vahvin jäsen Angie jatkoi varmoja otteitaan.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Go Angie!

Hyi että minen voinut katsoa sitä käärmekohtausta. Ihan järkkyä. Eläinrakas Iankin heilui kirves kädessä leikkien Jack the Ripperiä. Ei ei ei. Tom ärsyttää minua.

Olen Ulong-heimon kannattaja. Luulin ettei porukka olisi äänestänyt Jeffiä pois. Mun mielestä kans Kim olis joutanu hus hemmettiin sieltä kitisemästä.

Ulong ja Angie rules!!

Mackan kirjoitti...

Miltähän myrkyllinen rantakäärme maistui kilpailjoiden suussa? Mielenkiintoista, että niiden syömistä ei näytetty. Taisivat heittää raadot menemään.

Ulong voittaa palkinnot, mutta häviää koskemattomuuden. Kumma joukkue.

Satu kirjoitti...

Hyi yök. Toivottavasti söivät kärmeksensä tai muuten minen ala. Ian on tosiaan ollut mun suosikki miespuolisista kilpailijoista, mutta taidanpa miettiä asiaa uudemman kerran. Ehkäpä uusi suosikki löytyy Ulongista.

Toivottavasti Ulong jatkossakin voittaa palkintokilpailut, että inhottava Koror näkisi nälkää ja nääntyisi. Sitten Ulong iskee ja vie kaikki voitot. Jeee!

Ai niin, mutta nää Koror-lahtarit syö metsän eläimet. Tai tappaa ne ensin ja sit nakkaa menemään. Just. Hienoa meininkiä. Söisivät toisensa.

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...