perjantaina, kesäkuuta 02, 2006

Onnittelukortti Kanadasta

Go Poikakuoro Go!

Virkistävän aamulenkin, virvoittavan suihkun ja kuitupitoisen aamupalan jälkeen sain luettavakseni mukavan sähkeen Rovaniemeltä, Suomesta. Voi pojat, että olen ylpeä voitostanne! Toivottavasti osaatte nauttia siitä täysin rinnoin! Olkaa jatkossakin yhtä reippaita pikkutietäjiä! Me täällä Kanadassa pidämme teille peukkua pystyssä!

Sincerely yours,
C.C.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihii..

Nokkelimmat teistä jo hoksasivatkin, että en ole suinkaan Kanadassa tällä hetkellä. Aikaero ilmiantoi minut!

Aivan, olen Ruotsissa! Olen tapaamassa täällä rakkaita ystäviäni Elisabethia, Camillaa ja Annaa. Saatanpa käydä Suomenkin puolella Kaisaa ja Pirjoa.

C.C.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voittajille minunkin puolestani (ja samalla koko Donkey Kongan puolesta)! Illan ehdoton kohokohta oli Markon uljaalla äänellä tulkitsema karaokekappale Aikuinen nainen. Tunnelmaa tosin hiukkasen latisti Poikakuoron miespuolisten jäsenten keskinäinen keskinäinen välienselvittely.

Hetkisen mietimme Kongan keskuudessa josko osallistuisimme yleistietovisaan seuraavalla kisakaudella. Homma kariutui siihen, että visassa menestyminen edellyttäisi Iltalehden päivittäistä ja tarkkaa lukemista. Reetan lähdettyä joukkueessame ei nimittäin ole enää yhtään lukutaitoista jäsentä.

Mackan kirjoitti...

Kiitos Chandra kauniista sanoista:)

Jaska: Kiitoksia onnitteluista. Rohkeasti vain mukaan jo heinäkuussa alkavaan yleistietovisaan. Kumma jätkä, kun osaa kirjoittaa muttei lukea!

Mutta kuka haluaa selittää nujakan? Jokohan Jonze on päässyt putkasta?

Jonze kirjoitti...

Oikea vastaus: Kanada! Arrrr!
,,/

Anonyymi kirjoitti...

CC voi suksia vaikka kuuseen.

Jonze kirjoitti...

Dimmu? Jylhät kosketinsoundit, sanon mä!

Anonyymi kirjoitti...

Aika karuja me ollaan muutenkin.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...