maanantaina, toukokuuta 29, 2006

Terveisiä Tampereelta

Päivää! Kirjoitan tätä Metson musiikkiosastolta, mikä voisikaan olla sopivampi paikka. En ole päässyt verkon äärelle kirjoittamaan, mutta eipä ole ollut kirjoitettavaakaan. Kun ei tule luettua, ei keksi mitään kirjoittamisen arvoista.

Täällä Mezzossa lienee Morton Feldmanin pianolevy, jota ei lapissa liene. Ei se mitään, järkkään itselleni jollain tavalla, eli ei tarvitse hankkia. Säästetään karmaa johonkin, joka voisi kiinnostaa muitakin.

Kun istuimme hoitavassa turvesaunassa aromaterapeutin hemmoteltavina meikkaamassa ja juoruamassa ennen lauantain goottilarppia, kuulin pätkän Stockhausenin pianomusiikkia. Se kuulosti paremmalta kuin osasin odottaakaan. Taidankin etsiä sitä, vaikka Tampereen kirjastokorttini onkin paitsi ei-mukana, myös varmaan maannut vainaana eli lainauskielloissa kohta puoli vuosikymmentä.

Kylmää on ja vettä sataa. Kuten koko matkani ajan. Oletteko muuten tulleet ajatelleeksi, että torstaina on finaali ja että pelättyä urheiluteemaa ei ole vielä tullut? Niinpä.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Siihen tulevaan urheiluteemaan täytyy valmistautua. Minä olen jo opetellut joitakin tuloksia joistain lajeista. Ulkoa. Olen kuuliainen oppilas.

Mackan kirjoitti...

Tuomari kertoi, että finaalissa on aiheena yleistieto.

Perjantaina Jonzella ja minulla on vapaapäivä perjantaina. Eiköhän juhlita oikein kunnolla. Right?

Satu kirjoitti...

Right on! Ai, eikö urheiluteemaa olekaan? Wuhuu ,,/

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...