keskiviikkona, toukokuuta 10, 2006

Lordi! Lordi! Lordi!

Ei ihme, että euroviisut ovat menneet tähän mennessä ns. hanurilleen, enkä nyt tarkoita kansanmusiikki-instrumenttia. Pitää ottaa kilpailija Rovaniemeltä. Täällä on totuttu voittamaan.

Lordi on paitsi tyylikkään näköinen, yllättävän hieno haastatteluihin vastaaja. Saksan jurakautisen kommariviisun Ein bisschen Frieden (kaksois-s hävitettiin kielestä pari vuotta sitten) piipittäjä ei tykännyt Lordista. Monsterimme vastasi, että ko. voittoviisu on niin tylsä, että siihen nukahtaa.

Saksassa itkettiin, että Euroviisuhirviö loukkaa Nicoleamme. Mutta sekös Lapin poikaa hätkäyttäisi, vaan samalla artistimme rykäisi vielä napakan arvostelun natsimaan tämänvuotisesta yritelmästä, lainaus Ilta=Sanomista:
Samaan syssyyn metallimies musersi myös Saksan tämän vuoden euroviisuedustajan. Texas Lightningin laulajatar Olli Dittrich näyttää hänen mukaansa aivan mahdottomalta.

- Hänen pitäisi tulla nopeasti alas lavalta ja palata takaisin hellan ääreen, kuului Lordin käsky.

2 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Saksa, linnojen ja prinsessojen maa.

Satu kirjoitti...

Hardrock Hallelujah! Lordi voittaa!
Tsekatkaa kommentit! Eurooppa on polvillaan \,,/

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...