perjantaina, toukokuuta 26, 2006

Kova Kivi Halleluujaa \,,/

Ja raporttia eilisestä tietovisasta. Sehän nyt on tietysti selvää, että me voitettiin voitettiin voitettiin! Ja ylivoimaisesti. Enemmän tai vähemmän Einsteinin reenivinkkien ansiosta.

Eka kierros: ylivoimainen voitto! Böhöhöhöhöö! Tää eka kierroshan on se ajahkohtaisuus-osio, jossa eilen Poikakuoro näytti osaamisensa. Eihän muilla joukkueilla ole mitään mahdollisuutta kun ajankohtaisaiheena on tämä. Ja pisteitä ropisi 9/10. Kaikki vastaukset tuli kuin apteekin hyllyltä, paitsi yksi jossa tiedusteltiin nimitystä Lordifaneille.

Toka kierros: Teemana ravintolamaailma. Me ei siitä kyllä kauhean paljon tiedetä, mutta riittävästi kuitenkin. Alunperin tuomari antoi meille 8 pistettä, mutta ansiokkaiden protestiretkien johdosta pistetili nousi 10.

Yksilökysymykset: kaikki kolme voittotuopposta meidän pöytään.

Ensi viikolla finaaliin voittamaan palkinnot kotiin. Mutta tänä iltana keskitymme tuijottamaan telkkua, jossa nähdään meidän Lordi! Hyvällä tuurilla sieltä voi bongata myös yhden meistä. Tune in!

1 kommentti:

Mackan kirjoitti...

Böhöhöhöhöö!

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...