torstaina, maaliskuuta 16, 2006

Structural factor

Ei saanut Lost armoa: kolme minuuttia ja painoin punaista nappulaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, minä oon aikalailla luopunut koko sarjasta jo ajat sitten. Katson jos ei oo muutakaan tekemistä sillä hetkellä. Baarin sen sijaan katsoin, mutta sekin on aika hölmö, koska eihän siinä näytetä juuri ollenkaan sitä niiden työskentelyä. Suurin osa lähetysajasta on plussien ja miinusten jakoa. Vai onko se sitä, että vielä halutaan pitää konsepti piilossa. En tiedä, mutta ajanhaaskausta sekin ohjelma. Näyttäisivät Big Brotheria! Survivorssia! Vaikka uusintana jos ei muuta.

Mackan kirjoitti...

Jätin pari jaksoa pois, mutta yritin katsoa eilen uudelleen, josko jotain uutta olisi ilmennyt. Nuthin'!

tontsa kirjoitti...

kyllä minusta lostia pitää kattoo rauhassa ja kaikki jaksot oikeassa järjestyksessä. itse kuulun niihin, joille abc lähetti ensimmäisen tuotantokauden esikatseluun (got it?), joten pystyin tutustumaan sarjaan viime keväänä ilman kauhistuttavaa markkinointimyllytystä ja ennakko-odotusten nostatusta. eli kun nyt "suurelle yleisölle" ladattiin odotukset niin korkealle, eikä ihmiset itse saaneet päättää, mistä ko sarja on peräisin, on moni varmaan ensimmäisten jaksojen perusteella pettynyt koko hommaan. saman voi nähdä myös sarjan viikottaisista katsojaluvuista:


4: 733 000
5: 709 000
6: 655 000
7: 557 000
8: 541 000
9: 621 000
10: 532 000

en nyt tiedä että miks tämmöinen puolustelu/perustelukommentti piti rueta laatimaan, mutta ehkä juuri tuon ennakkohehkutuksen ja laskevan katsojamäärän suhteen takia.

Yleähän paljon kritisoidaan siitä, etteivät he tuo isoja uutuuksia tarpeeksi isosti esille, mutta ehkä suhde sarjaan kasvaa intiimimmäksi, kun katsoja saa itse lööytää suosikkinsa. Esimerkkinä vaikka Giltsit eli Gilpparit eli Gilmoren tytöt.

no johan oli analyysiä...

Satu kirjoitti...

Just tuon markkinointihössötyksen takia mun odotukset oli tosi korkealla Lostin suhteen. Ja todellakin, karvas pettymys iski muutaman ekan jakson jälkeen. Ei vois enää vähempää innostaa.

Ja totta, Gilmoren tsyrbyt oli kyllä hyvä. En tiennyt sarjasta mitään ennenkuin aloin sattumalta seurata sitä. En tosin nähnyt ihan alkujaksoja, mutta silti se tempaisi mukaansa. Nyt nää viimeiset mitä telkusta tuli, jäi vähemmälle seurannalle. Sarjaa tehtiin ilmeisesti hieman liikaa ja se "punainen lanka" hävisi lopulta. Hyvän sarjan teko kannattais lopettaa siinä vaiheessa kun ideat on vielä kannattavia.

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...