keskiviikkona, maaliskuuta 01, 2006

Olympialaisten hengessä hopeaa

Pääsimme jälleen selvässä pistejohdossa finaaliin Donkey Kongan ja Mustekalavaimon seuraksi. Finaali oli meille ylivoimainen, joten DK:n popneropatit pääsivät baaritiskille kurlaamaan voittojuomia. Tosin yksilökilpailut toivat ilmaista olutta myös meidän pöytäämme. Luin lähtiessäni pikaisesti voittajajoukkueen vastaukset. Larry and the Lefthanded ja Ladytronin kotikaupunki olivat tällä kertaa voiton tiellä. Tuomarit (Noonen sisaruksilta näyttävä hauska pariskunta T&D) olivat väsänneet tiukan visan. Kirjoitimme väärien vastausten päälle lisää vääriä vastauksia. Kaksihenkiseltä Mustekalavaimolta finaalipaikka oli loistosuoritus, vaikkakin mukaan saivat pelkät läsnärit. Mikä tärkeintä: maailman paras, vihatuin ja pelätyin rovaniemeläinen musavisajoukkue Poikakuoro johtaa edelleen kevätkautta - yhdellä pisteellä!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kamalan vaikea visa minulle. Noin niinku henkkoht. Tyydyin mussuttamaan suklaata, siinä kun pojat ryhtyivät kilvan raapustamaan paperille oikeita vastauksia. Ainoa millä ilmeisesti toin pisteen joukkueelle oli Pipu, Papu ja Poppana...

Onnea kapulle ekan kierroksen ylläripläjäyksestä! Osuva oli palkinto =) Samoin, onnea myös Tommille megapommin voitosta. Olen iloinen, että sait Ernon vastuullesi.

Ja onnittelut myös voittajajoukkueelle, Donkey Kongalle!

Anonyymi kirjoitti...

No joo, en ollut eilen mikään joukkuepelaaja. Sain hankittua itselleni kaljaa, mutta yhteiseen pistepussiin en tuottanut mitään.

Se kyllä vähän harmittaa, että pätkiä yksi, yksi, kaksi ei mukamas voinut ymmärtää fibonaccin luvuiksi (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13,...) eikä kertomiksi (1, 1, 2, 6, 24, 120, ...). Tuomaripeliä!

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...