keskiviikkona, maaliskuuta 08, 2006

Karhua katsomassa

Tervehdin vanhaa Karhua. Uhrasin sille pari vastausta. Clashin jäseniä en edelleenkään muista. Rykäisin kurkustani: Utajärvi. Tuntui kuin aurinko olisi paistanut hivenen lämpimämmin. Jatkoin nopeasti: Jeffrey Hyman, John Cummings, Douglas Colvin, Thomas Erdelyi.

Kerroin, että olimme voittaneet ensimmäisen kierroksen. Toisella oli tullut tenkkapoo, mutta finaaliin mentiin tasapistekärjessä, 32,5 meillä ja Noonella. Finaalissa Dead Parroots, muistat varmasti Roots-nimisenä sai 10 tai 11 pistettä, Noone 13 tai 13,5, on niin vaikea muistaa, ja me 15.

Tunnustin, että taisin olla joukkueen turhin jäsen tällä kertaa. Jouni ja Satu sen sijaan loistivat. Ajattelimme, ettei ole parempaa lahjaa poissaolevalle kapteenille kuin voittaa visa. Ja sen teimmekin. Nyt olemme sarjajohdossa neljän pisteen kaulalla.

Koko aikana Karhu ei vastannut mitään. Se on syvällä talviunessaan, josta herätä ei saa. Ehkä se uneksii hetken meistäkin. Ja sinusta, rakas lukija. Sillä on aikaa unelmoida. Ja minustakin, ehkä.