torstaina, toukokuuta 05, 2005

Springsteen ja Jordan

Bruce Springsteenin (kukaan ei kehtaa kutsua häntä enää pelkästään Bruceksi tai pomoksi, sillä se oli sitä Reaganin aikaa, vai mitä? Voin olla väärässä) uusin julkaisu Devils & Dust on erinomaista rock-musiikkia. Ehkäpä tämä on se levy, jonka Springsteenin oli tarkoituksin julkaista ennen 911-draamaa. Taustalla ei tällä kertaa soi E-Street Band, joten sointikaan ei ole lainkaan mahtipontisen äänekäs. Ilokseni rummuissa on vanha suosikkini Steve Jordan, jonka soittoon ihastuin jo 80-luvulla kuunnellessani Keith Richardsin soololevyä Talk is Cheap ja katsellessani legendaarista Berry-dokumenttia Hail Hail Rock 'n' Roll. Myöhemmin bongasin Jordanin virvelisoundin perusteella Sheryl Crowin mestaribiisistä Steve McQueen. Springsteenin uutukaisella Jordan soittaa kuitenkin aika maltillisesti eikä niinkään tunnistettavasti. Täytyypä vielä kuunnella levyä tarkemmin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Arvostelija kirjoitti tästä taustabändistä jossain lehdessä suunnilleen että: "Vaikken suorastaan jäänyt kaipaamaan Clarence Clemonsin saksofonisooloja..."

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...