keskiviikkona, toukokuuta 11, 2005

Kunniajäsen!

Kiitokset satuässille eilisestä musavisasta. Harmi, että osallistujia oli ainoastaan pöydällinen. Laiskoista taideopiskelijoista oli läsnä ainoastaan Roots-Kalle. Alkuillasta pöydässä viivähtivät myös DK:n Petri ja kuoromme ylimatruusi Pekka.

Itse visa koostui pelkästään puuhapapereista. Visa oli vaikea, mutta myös hauska. Itse pidin erityisesti wanhoista walokuwista. Kylläpä Courtney Love muistutti Lucinda Williamsia! Sydäntä lämmittivät myös Paul Stanley ja Nick Nolte. Kaikkein mahtavin juttu oli tietysti voittoni ja varsinkin sen myötä saamani palkinto: Ässien kunniajäsenyys! Lisäksi sain tuopin, jonka vaihdoin tupakkaan ja viehkeään seuraan. Kiitos.

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Kiitokset teille, jotka saavuitte paikalle! Voitto meni juuri oikeaan osoitteeseen! Melkein kyllä tehtiin ihan musamusavisa, mutta puuhikset vetivät sitten pidemmän korren. Juu, ja tervetuloa Ässien kunniajäseneksi. Ässien palsta jatkaa, mutta ei enää joukkueena. Legacy remains!

Ps. kiva kuva meistä ;-)

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...