lauantaina, toukokuuta 07, 2005

Chabera äänestämässä.

Vai että Rob Cesternino ja vieläpä yksimielisesti. Toivoin, että Amber Brkich sydän Rob Mariano olisi päättynyt alkuunsa. Tykkäämisleikkejä... yäk! Suosikkini on tällä hetkellä Kathy Vavrick-O'Brien, sisukas keski-ikäinen nainen. Inhokkini on Jenna Morasvan jäätyä vapaaehtoisesti pois Jenna Lewis. Kuningasrotta on silti Richard Hatch, joka on muuten alkanut saada kalaa. Okei, kun kerran niin hartaasti pyydätte. Vielä kerran: RICH!

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hyvä Marko! On siis muitakin joiden lauantai-illan kohokohta on Survivors. Jes! Vautsivau minkä kuvan oot löytäny Rob Ceestä...uuu beibi...

Mackan kirjoitti...

Olen katsonut kaikki seitsemän aiempaa Survivoria. Väliin on jäänyt korkeintaan muutama jakso. Olen aivan koukussa. DVD-boxit ovat hankintalistalla :)

Satu kirjoitti...

Mulla jäi se ihan ensimmäinen sarja katsomatta. Muuten kyllä olen seurannut tiiviisti kaikki, uusintoja myöten. Joo, dvd:t täytyy hankkia =)

Anonyymi kirjoitti...

Richard Hatch = Apollo!

Terveisiä eilisestä. Minä en ymmärrä näitä nykyajan hömpötyksiä, enkä edes aio ymmärtää. My car gets forty rods to the hogshead and that's the way I likes it!

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...