keskiviikkona, toukokuuta 04, 2005

Lihanhimo

Tulin maanantai-iltana Rovaniemelle (enkä ilmoittautunut kapteenille välittömästi, mistä tuli vakava moite). Asiaan. Piti ostaa jauhelihaa. Rinnemarketissa ei ollut ollenkaan. Keskipisteessä vain 700 g megapakkaus.

Aluksi minun piti mennä Lidliin, tuohon ainoaan oikeaan ja rehelliseen kauppaan. Koska olen tyhmä, ajattelin että marketti olisi mukamas laadukkaampi. Tiistai-iltana tarkistin, ja Lidlistäkin oli sikanauta loppu. Nautaa olikin, halvemmalla kilohinnalla kuin rupu-paska-huijari-K-marketeissa. Kesko on pannassa jonkin aikaa, mutta onko poissaollessani Lappiin tullut jokin mystinen Peak Meat ja liha kadonnut kaupoistamme?

Plussapistejärjetelmä kai maksaa kuluttajalle aika paljon. En nyt löytänyt linkkiä. Jos asiasta pitää väkisin hakea jotain positiivista, Euroshopper-keppana on aika hyvää halpisolutta, joskin siitä puuttuu Schwabenbräun kotoisen kipakka Kodin putkimies -aromi.

1 kommentti:

Mackan kirjoitti...

Arvostan Lidliä päivä päivältä enemmän. Jos olisin poikamies, käyttäisin pelkästään sitä. Uskomattomia tarjouksia, kermaista jäätelöä, tuhtia jogurttia, halpaa spagettia ja ainakin yksi hemmetin hyvä feta-pitsa. Olutkin on ihan hyvä arkikaljaa.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...