lauantaina, toukokuuta 14, 2005

Mömmi

1.) Jos saisit pillerin joka tekisi sinut tunnin ajaksi näkymättömäksi, mutta jonka seurauksena joutuisit luopumaan toisesta peukalostasi, nielaisisitko pillerin ja jos, niin koska ja missä?

Voisin luopua tuosta keskellä kämmentä olevasta peukalosta vaikka heti. Menisin sitten tunniksi kuuntelemaan ässien supatusta Karhu-baariin. Ovat kuulemma opetelleet numerot ja aakkoset.

2.) Jos voisit matkustaa kaksikymmentä vuotta ajassa taakse- tai eteenpäin, mutta et pääsisi takaisin nykyisyyteen, lähtisitkö matkalle ja matkustaisitko ajassa taakse vai eteenpäin?

Taaksepäin? Eli vuoteen 1985. Menisin takaisin oikein mielelläni. 10-11-vuotiaana minulla ei ollut huolen häivää. Oikeastaan voisin elää kölvi-ikää vaikkapa ikuisesti. Kunhan saisin asua Raahessa. Voisin kirjoittaa vaikka romaanin 11-vuotiaan Markon raahelaisesta elämästä.

3. ) Jos voisit vaihtaa jonkin tällä hetkellä elävän ihmisen sukupuolta, tekisitkö sen ja jos tekisit niin kenelle?

Voisi auttaa Michael Jacksonia valitsemaan seuraavan sukupuolensa tuomiopäivän koittaessa.

4.) Jos saisit valita lentotaidon ja röntgenkatseen välillä, kumman ottaisit?

Lentotaidon. Koska olen nykyään myös ässä, voisin mennä Brucen perämieheksi.

[Lähde]

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

That Michael Jackson painting is freaky as hell.

Mackan kirjoitti...

Freaky? Nah, this mighty-looking and handsmome guy is hanging on the wall in the Mike's livingroom. It must be the God himself ;)

Satu kirjoitti...

1) en luopuisi peukalostani vain yhden tunnin takia.

Hihi, Ässät puhua supattavat paaaaljon ja kaikesta. Eikä useimmiten muiden kuulijoiden tarvitse olla näkymättömiä =)

2)Ehkä voisin matkustaa taaksepäin, mutta toisaalta 20 vuotta... taitaisin ehkä sittenkin jättää väliin. Kun pikkutyttönä ei saanut tehdä mitään kivaa, mitä nyt isona tyttönä saa tehdä ;-)

3) En tekisi. Tehköön kukin itse, jos on tarvis.

4) Lentotaito on Ässänä aika oleellinen asia. Markokin sen tunnusti :-)

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...