keskiviikkona, helmikuuta 16, 2005

Roots ansaittuun voittoon

Vaikka kuoromme olisikin selvinnyt finaaliin, olisimme silti saaneet mukaamme yhden ainoan pisteen. Roots sai täydet kaksitoista pistettä ja voitti ylivoimaisesti, me varjofinalisteina "saalistimme" ainoastaan kolme. Ensimmäinen kierros meni jotenkuten, mutta sitten kyynelkanavat aukesivat: emme tienneet käytännössä mitään - mutta tästä huolimatta finaali jäi pisteen päähän! Roots-joukkue kiri voitollaan kaulaa Hupakot-ryhmittymään, jonka kanssa on tähän asti mitellyt varsin tasaväkisesti. Onneksi olkoon Roots!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuli taas nähtyä, että musamakuja on monia. Itse en tuottanut kollektiivillemme yhtään pistettä. Nyt tiedän miltä rootsilaisista tuntuu.

Saatoin kai tietää vastauksen johonkin, en kyllä muista mihin, mutta sellaiseen mihin kaikki muutkin tiesivät. Meillä kyllä tuntuu olevan jääkiekkomaajoukkueen tyyli aloittaa hyvin ja repsahtaa kisan loppua kohti.

Ei silti, musavisailun mielekkyyden kannalta uusi tasaisempi pistetilanne on paras mahdollinen. Olisin kyllä itse toivonut Kipusiskojen voittoa. Toivottavasti KS ja Ässät kirivät piakkoin kohti kärkitaistoa, johon objektiivisesti osaamiseltaan kuuluvat.

Finaalikysymykset olivat kyllä aivan mahdottomia, onneksi karsiuduimme, koska itku olisi ollut hirmuinen saadessamme neljänneksen voittajan pisteistä. Toisaalta kyllä pienen ihmisen tai oikeammin ihmisryhmän hiljaisena protestina palautimme varjofinaalipaperin ensimmäiseen vastaukseen bändiksi Bookendsin, joka tietenkin lohdutti alemmuudentuntoista ja katkeraa kollektiivista tietoisuuttamme.

Väärinkäsitysten välttämiseksi: on hauskaa että musavisassa soitetaan kaikenlaista musiikkia. Kaikkia ei voi millään miellyttää.

Satu kirjoitti...

Kovin vaikea kisa oli eilinen Ässille. Teimme olemassaolomme pohjanoteerauksen. Aina ei voi onnistaa. Kunhan pääsemme pois tästä katkeruudessa piehtaroimisesta, keräämme voiman rippeet, saamme huhutun lisävahvistuksen, niin liu'umme suoraan kärkisijoille...toivottavasti

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...