torstaina, helmikuuta 10, 2005

Musavisa.blogspot.com taas

Ässien Satu on liitetty ilmoitustaulublogin kirjoittajaksi. Kutsuja on liikkeellä muillekin tällä hetkellä viisi kappaletta. Jostain syystä Donkey Kongalaisille ne eivät ole kelvanneet. Annoin Sadulle admin-oikeudet, kuten aion tehdä jokaiselle kirjoittajalle sikäli kuin ehdin ja Blogger on toiminnassa (tänään näyttäisi taas jumittavan). Toisin sanoen valta on teillä.

3 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Ehkäpä kuopukset väsähtivät alkuinnostuksen jälkeen. Toisaalta voittivat viimeksi, joten luulisi nämä musavisa-asiat sen verran kiinnostavan. Komeetta mikä komeetta.
Itse konservatiivisena musavisaveteraanina tavoittelen tietenkin perinteitä ja niiden pyhää vaalimista. Ajattin koko aamun musavisaa ja suunnittelin Poikakuoro-tatuoinnin teettämistä rintaan ja selkään sekä tietenkin perseeseen jos joudun joskus vankilaan poiminaan saippuaa kylpyhuoneen lattialta.

Anonyymi kirjoitti...

hmmm. multa ei ainakkaa mittää oo kysytty. Ei sillä että jotain vastaisin. Mutta silti voisi noonestakin joku olla musavisa.blogispotissa. Temppu-Teemu se varmaan on se joka eniten meistä on loppujen lopuksi nörteinkin. Vaikka kovaa tullaan perässä ja sivulla.

Anonyymi kirjoitti...

Annoin täydet oikeudet jokaiselle musavisablogin kirjoittajalle juuri siksi, että kuka tahansa voi kutsua tuttujaan. En tiedä kenenkään rootsilaisen tai noonelaisen yhteystietoja, joten jakelin kutsuja kaikille siinä toivossa, että verkosto leviäisi.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...