keskiviikkona, helmikuuta 23, 2005

Keskiviikko

Aamulla kun heräsin (I woke up this mornin'), sain päähäni jatkaa tämän kauden jälkeen. Tätä asiaa olen sydämessäni tutkinut.

Poikakuoro voitti viikkofinaalin, vaikkakin ihan hintsusti. Hivenen sekavaa visailua väritti joukkuettamme riivaava virus, joka aiheuttaa oikeiden vastausten muuttamista vääriksi. Kisan jälkeen jäimme juroina pöytään pitämään kriisipalaveria. Loikkari-Toni naureskeli, että muistutimme siinä jurottaessamme erästä maineikasta ketjua nimeltä Fetisov, Kasatonov, Krutov, Larionov ja Makarov.

[Greetings from Asbury Park N.J. ]

Lisäys: Roots-Antin kirpeät jälkilöylyt. Entisellä tiskijukalla on mennyt puurot ja vellit sekaisin.]

3 kommenttia:

Fairytale kirjoitti...

Juu, onneksi olkoon vaan poikaaselle kuorolle. Hienosti suoriuduitte... Ei pidä olla niin ankara itselleen.

Latautukaa nyt kunnolla ens viikkoa varten, Satu&Satu tuomaroi, eli tiukkaa kisaa tiedossa.

Mackan kirjoitti...

Voitto maistuu jotenkin... sattumalta.
Odotan mielenkiinnolla kysmyksiänne.

Anonyymi kirjoitti...

Kaiken kukkuraksi kun istuimme murjotamassa voittomme kunniaksi, kauniista ja menestyvistä ihmisistä tyhjentyneeseen baariin ilmestyi paikan emäntä haukkumaan, että pilaamme musavisan ylivoimaisuudellamme.

Pakko kai myöntää, ettei punakoneemme voitto oikein enää maistu kuin pitäisi. Toisaalta tämän kauden jälkeen tulee taas muutoksia eikä sitä tiedä mikä on tilanne silloin. Nytkin kausivoittomme on kaikkea muuta kuin varma.

Sikäli ei tee mieli antaa tasoitusta, että muualla Suomessa on omat musavisaskenensä eikä koskaan tiedä josko Karhu all stars pääsisi keräämään kansallistakin kunniaa eli mainetta.

Bachia pääsiäisenä III

  Koraalialkusoitto Jesus Christus, unser Heiland, BWV 626 Marie-Claire Alain,  urut